Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Baba Parası Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aktasabdu

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
46
46
18
Babamın cüzdanındaki son paraya kadar sweet bonanzaya yedirdim yarın da pazar alışverişi var ortaya çıkacak 400 TL içerideyim ne yapsam beyler akıl verin

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,053
24,790
113
Babamın cüzdanındaki son paraya kadar sweet bonanzaya yedirdim yarın da pazar alışverişi var ortaya çıkacak 400 TL içerideyim ne yapsam beyler akıl verin
Telefonunu kapat evden çık babanla denk gelme gün içinde parayı hallet akşam git baba arkadaşımı vurmuşlar hastaneye gittim o yüzden aldım de

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,533
19,044
113
Arsenal ve Uniteda falan oynasan parayı yerine koyardın da slot oynamak ne aw

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Ne akılı verelim ki reis akıl yok aklı olanın burda işi olmaz ki

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,533
19,044
113
En kötü durumda kıyak bir yalan her sorunu çözer
Tabiki de. Ama adam zaten 60k batirmis ve babası ödemiş. Bunun aldığını farketse direkt kumar oynadı diye düşünecek çünkü kumar için olmasa gidip isterdi zaten direkt parayı

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,053
24,790
113
Tabiki de. Ama adam zaten 60k batirmis ve babası ödemiş. Bunun aldığını farketse direkt kumar oynadı diye düşünecek çünkü kumar için olmasa gidip isterdi zaten direkt parayı
Yalanı yedirmek mesele 2-3 fotoyla süsler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...