- 1,065
- 148
- 63
Arkadaşlar forumda bayadir üyeyim bir rolling deneyelim dedim hangi siteye atayım 1 k aticam 3-4 adım denicem kazanırsak 2-3 kişiyi görürüz
Roketbet %100 freebet veriyor freebet 3 maç 1.60 oranArkadaşlar forumda bayadir üyeyim bir rolling deneyelim dedim hangi siteye atayım 1 k aticam 3-4 adım denicem kazanırsak 2-3 kişiyi görürüz
Bol şansArkadaşlar forumda bayadir üyeyim bir rolling deneyelim dedim hangi siteye atayım 1 k aticam 3-4 adım denicem kazanırsak 2-3 kişiyi görürüz
DengeBete at hiç bonusla vs uğraşma ana paranla kazan kaznrdan dost çevrim vs kaybettiriyor lar yoksa tekrarArkadaşlar forumda bayadir üyeyim bir rolling deneyelim dedim hangi siteye atayım 1 k aticam 3-4 adım denicem kazanırsak 2-3 kişiyi görürüz
Bol sans jardes.betlivo at kaybedersen 200 kayıp 100de FB eklenirArkadaşlar forumda bayadir üyeyim bir rolling deneyelim dedim hangi siteye atayım 1 k aticam 3-4 adım denicem kazanırsak 2-3 kişiyi görürüz
5-10 k arası çektim 10-15 dkya geldi hepRoket şartlara bakayım bi
Bol sansSon çeyrek kısır geçer dedik bakalım ilk adım
At vbete dost bol sansArkadaşlar forumda bayadir üyeyim bir rolling deneyelim dedim hangi siteye atayım 1 k aticam 3-4 adım denicem kazanırsak 2-3 kişiyi görürüz
Bol snsSon çeyrek kısır geçer dedik bakalım ilk adım
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsun şimdiden 🙏🙏🙏Arkadaşlar forumda bayadir üyeyim bir rolling deneyelim dedim hangi siteye atayım 1 k aticam 3-4 adım denicem kazanırsak 2-3 kişiyi görürüz
Skor yakın çok sıkıntıSon çeyrek kısır geçer dedik bakalım ilk adım