- 3,348
- 3,204
- 113
tek maç ya da 2'li kombin gideceğim şansımız yaver giderse 20k ulaşırsak dostlarla ve ahbaplarımızla 10 15 kişilik bir grup kurarız partileriz olmazsa sağlık olsun der sigaramızı yakar devam ederiz birazdan başlayalım sigara.
Bol şans babako ulaştıralım hedefetek maç ya da 2'li kombin gideceğim şansımız yaver giderse 20k ulaşırsak dostlarla ve ahbaplarımızla 10 15 kişilik bir grup kurarız partileriz olmazsa sağlık olsun der sigaramızı yakar devam ederiz birazdan başlayalım sigara.
hep beraber dedik dost ben kurmam yöneticilerle partileriz sen niye atarlandın kigrup kurmak yasak dost son rollingin olur
Bol şans babakocumtek maç ya da 2'li kombin gideceğim şansımız yaver giderse 20k ulaşırsak dostlarla ve ahbaplarımızla 10 15 kişilik bir grup kurarız partileriz olmazsa sağlık olsun der sigaramızı yakar devam ederiz birazdan başlayalım sigara.
Harman kaldı idare ethep beraber dedik dost ben kurmam yöneticilerle partileriz sen niye atarlandın ki
2k yok cebımde dost ondanhep beraber dedik dost ben kurmam yöneticilerle partileriz sen niye atarlandın ki
kova yapcam onaHarman kaldı idare et
Topla topla toplaakova yapcam ona
2 kapak da ben alırım tostkova yapcam ona
Bak bak sefime nelerde bilirmiş2 kapak da ben alırım tost
Şef tehlike fedoBak bak sefime nelerde bilirmiş
Yaşadığımız sokaklar sagolsun dost her boku tattırdı öğrettiBak bak sefime nelerde bilirmiş
mutfakta karıştırıp metin amcayı çağırır bize aşçı çok tehlikeli çookŞef tehlike fedo