- 19,768
- 10,667
- 113
2 kapak aldıktan 1 saat sonraki acıkma durumu aşçılığa kadar terfi ettirmiş deme öyleYaşadığımız sokaklar sagolsun dost her boku tattırdı öğretti
2 kapak aldıktan 1 saat sonraki acıkma durumu aşçılığa kadar terfi ettirmiş deme öyleYaşadığımız sokaklar sagolsun dost her boku tattırdı öğretti
Benim mutfagımda ocak dışında kocabaşlarda yanıyor tost yoksa bu mutfak sıcagı cekılır mimutfakta karıştırıp metin amcayı çağırır bize aşçı çok tehlikeli çook
La o bende tam tersi herkes hayvan gibi yemek yerken ben lokma atamıyom agzıma 3 4 saat2 kapak aldıktan 1 saat sonraki acıkma durumu aşçılığa kadar terfi ettirmiş deme öyle
Bol sans kardestek maç ya da 2'li kombin gideceğim şansımız yaver giderse 20k ulaşırsak dostlarla ve ahbaplarımızla 10 15 kişilik bir grup kurarız partileriz olmazsa sağlık olsun der sigaramızı yakar devam ederiz birazdan başlayalım sigara.
eyvallah hayatındibiBol sans kardes
La o bende tam tersi herkes hayvan gibi yemek yerken ben lokma atamıyom agzıma 3 4 saat
tribe giriyosundur şef normal oLa o bende tam tersi herkes hayvan gibi yemek yerken ben lokma atamıyom agzıma 3 4 saat
Browni😍La o bende tam tersi herkes hayvan gibi yemek yerken ben lokma atamıyom agzıma 3 4 saat
Daha o kadar saglam bi mal a denk gelemedik Yokmu şöyle diyarbakırlı mardinli birileritribe giriyosundur şef normal o
Ögg Hiç sevmem aw yapmasını da yemesini deBrowni😍
Bol şans doçtek maç ya da 2'li kombin gideceğim şansımız yaver giderse 20k ulaşırsak dostlarla ve ahbaplarımızla 10 15 kişilik bir grup kurarız partileriz olmazsa sağlık olsun der sigaramızı yakar devam ederiz birazdan başlayalım sigara.
Bol şans 👍tek maç ya da 2'li kombin gideceğim şansımız yaver giderse 20k ulaşırsak dostlarla ve ahbaplarımızla 10 15 kişilik bir grup kurarız partileriz olmazsa sağlık olsun der sigaramızı yakar devam ederiz birazdan başlayalım sigara.
Bol sanslar hocamtek maç ya da 2'li kombin gideceğim şansımız yaver giderse 20k ulaşırsak dostlarla ve ahbaplarımızla 10 15 kişilik bir grup kurarız partileriz olmazsa sağlık olsun der sigaramızı yakar devam ederiz birazdan başlayalım sigara.
Afiyet olsun gurban olduğumun yarattığı 🤣🤣başlıyoruz fazla kaçırmışım yemek yedim cigara içtim başlıyoz