- 1,862
- 3,163
- 113
türkiye pazarına giricek site belli iban çekim dahi açılmıs aktif değil sadece çevrimli doğrulamalı bonus veren site rahat öderOsmanım nerden biliyon çekim veremiyoruz ki
türkiye pazarına giricek site belli iban çekim dahi açılmıs aktif değil sadece çevrimli doğrulamalı bonus veren site rahat öderOsmanım nerden biliyon çekim veremiyoruz ki
Ben çevrimi bitirdim agacım 170 dolar bakiyede duruyor ama çekim veriyorum kripto hesap doğrulaması tamamlandı 24 48 saat sürebilir diyor ilk çekim oldugu icintürkiye pazarına giricek site belli iban çekim dahi açılmıs aktif değil sadece çevrimli doğrulamalı bonus veren site rahat öder
Çekim veriyorum bakiyeden düşmüyor hesap doğrulaması icin 24 48 saat sürebilir diyor Bakiye duruyor öyle agatürkiye pazarına giricek site belli iban çekim dahi açılmıs aktif değil sadece çevrimli doğrulamalı bonus veren site rahat öder
öderler metaverse diye siteleri vardı ordan yüksek çekenler olmustu tabi ilk başta karmasıklık oluyor hiç etme bakiyeyi çekersin bendede 75 varBen çevrimi bitirdim agacım 170 dolar bakiyede duruyor ama çekim veriyorum kripto hesap doğrulaması tamamlandı 24 48 saat sürebilir diyor ilk çekim oldugu icin
hocam doğrulama nereden yapılıyor yardımcı olur musunöderler metaverse diye siteleri vardı ordan yüksek çekenler olmustu tabi ilk başta karmasıklık oluyor hiç etme bakiyeyi çekersin bendede 75 var
Aynen agacım İnsallahöderler metaverse diye siteleri vardı ordan yüksek çekenler olmustu tabi ilk başta karmasıklık oluyor hiç etme bakiyeyi çekersin bendede 75 var
Osmanım bunların desteği falan yokmu acaba aga ya canlı destek mail adresi vs kapalı kutu tamamenöderler metaverse diye siteleri vardı ordan yüksek çekenler olmustu tabi ilk başta karmasıklık oluyor hiç etme bakiyeyi çekersin bendede 75 var
Agacım para bölümüne Tıkla para yatır de hesap doğrulama cıkıcak önüne hemenYa ben dogrulama yaparken kapandi yanlislikla bidaha dogrulama yerini bulamadim nasil bulcaz
[email protected]Aynen agacım İnsallah
nereden doğrulama yaptın hocam ?Bitmiş heralde bana bonus felan eklenmedi bonus kodu kullan diye yer var başka bişey yok
Kayıt olurken yaptımnereden doğrulama yaptın hocam ?
Mail demi agacım
bana gelmedi göremedimde nerede soruyorKayıt olurken yaptım