- 144
- 51
- 28
15 dolara kadar çıktık eridi
25 kati gibi bir cevrim var aslinda, buradan bakabilirsiniz.dogrulama icin sumsub kullaniyorlar, bu bile uyduruk olmadiklarina dair bir veri bakalim. cevrim sarti goremedim max 1000 yaziyor sadece
Evet hocam ondan actım zaten konuyu baya kaliteli kimlik dogrulama şeyleri öder yani bu site her türlüdogrulama icin sumsub kullaniyorlar, bu bile uyduruk olmadiklarina dair bir veri bakalim. cevrim sarti goremedim max 1000 yaziyor sadece
Nerden doğrultacağız para çekme kısmında yok bi ss atarsan bakalımEvet hocam ondan actım zaten konuyu baya kaliteli kimlik dogrulama şeyleri öder yani bu site her türlü
neyse direk kayip ugrasmaya gerek kalmadi25 kati gibi bir cevrim var aslinda, buradan bakabilirsiniz.
para çekmeye tıkla sonra ilerle sonra belge dogrulama soruyor zatenNerden doğrultacağız para çekme kısmında yok bi ss atarsan bakalım
evet ama 1000 dolara kadar çekim varmışÇevrimi çok ağır
evet ama 1000 dolara kadar çekim varmış
Reis nerden talep ediyoruz kimlik doğrulama yaptım eklenmemiş15 dolara kadar çıktık eridi
1000 dolarBenim Çevrim bitti 170 dolar var suan kac cekecez maksimum
Ama çek bakalım ödeyecekler mi ona göre alsın milletBenim Çevrim bitti 170 dolar var suan kac cekecez maksimum