- 1,073
- 433
- 83
Dostum tam neresi bi fotoğraflı gösterir misinayarlardan bonus var $5 onu aktif et.
Dostum tam neresi bi fotoğraflı gösterir misinayarlardan bonus var $5 onu aktif et.
Ya sen yanlış çekiyorsun yada sitede hatta varAga yok ya çekim veriyorum kodu giriyorum böyle diyor Bakiye gene duruyor 170 dolar nakit Cevrim bitti ama çekim veriyorum böyle diyip Bakiye duruyor gene
Ekli dosyayı görüntüle 693911
Ust seviyorum sonra etherenium secip baglantı adresini kopyalıyorum paribudaki ama Bakiye duruyor geneYa sen yanlış çekiyorsun yada sitede hatta var
Hepsini cekebiliyorsun çek de gör bizi beBenim Çevrim bitti 170 dolar var suan kac cekecez maksimum
Aga çekebilsem maile son kod geliyor giriyorum hesap doğrulama alındı diyor bakiye gene duruyorHepsini cekebiliyorsun çek de gör bizi be
Ağı doğru sectigine emin misin?Ust seviyorum sonra etherenium secip baglantı adresini kopyalıyorum paribudaki ama Bakiye duruyor gene
Tamam gönderirken düşecekler demek kiAga çekebilsem maile son kod geliyor giriyorum hesap doğrulama alındı diyor bakiye gene duruyor
Bence çekimde yanlış yapıyorsun bu arada kriptoda Ağı falan doğru seç vallahi başka hesaba giderAga çekebilsem maile son kod geliyor giriyorum hesap doğrulama alındı diyor bakiye gene duruyor
Mayko78 hükümsüzdür parasına çökülemezAga çekebilsem maile son kod geliyor giriyorum hesap doğrulama alındı diyor bakiye gene duruyor
Yok cihanım ya bura yalan hepsni dogru giriyorum kod geliyor giriyorum Bakiye gene duruyorAğı doğru sectigine emin misin?
Hesap dogrulamasini beklicenYok cihanım ya bura yalan hepsni dogru giriyorum kod geliyor giriyorum Bakiye gene duruyor
Hesap doğrulandı ama kanka bonusu aldıkHesap dogrulamasini beklicen
500u benimAllah şahidim olsun 170 doları çekersek 1500 unu dağıtıcam da site dümen gibi
Çekim veriyorum ardından bidaha çekim verebiliyorsun aga yani çekim yok ortada habere çekim verebilirsinBence çekimde yanlış yapıyorsun bu arada kriptoda Ağı falan doğru seç vallahi başka hesaba gider
Canlı desteği de yok siteninHesap doğrulandı ama kanka bonusu aldık