Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bag Win 5 Dolar Deneme Bonusu

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,020
1,562
113
Çevrim bitti 57 dolar var. Çekim talebi verdim 24-48 saat diyor. Bakiye de duruyor yerinde. Ne zaman sonuçlanıyor? Dogrulamadan sonra tekrar mı talep vermeliyim . Bide işlem ücreti 6 dolar yazıyor. Onu kendisi otomatik mi kesiyor yoksa ona göre mi talep vermeliyiz ,?
U ye olduğun saaten itibaren 24 saat geçtiği an talep verebilirsin.

Çekim için solana ağını kullan 0.5 cent

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,020
1,562
113
Çekim yapıyorum solana ağına 24 saat 48 diyor 24 saat doldu 48 saate geçtik galiba anlamadım
Ara ara dene.

Bu süre zarfindada yönlendirmek istemem ama space xy oyununa gir 10 dolar sabitle 1.05 oranında oto bozmaya al cevir 20 elde 1 neredeyse 1.05 altı patlıyor. Haftalık turnuvaya katıliyosun hem 20 elde 1 patlasa bile zararın olmuyor. Bu şekilde turnuva kazancida yapabilirsin ben dun 300 dolar kazandim

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,020
1,562
113
BAKIN ICERDE PARASI OLUP BEKLEYENLER.
YONLENDIRMIS GIBI OLUYORUM AMA SIZE TAVSIYEM SPACE XY OYUNUNDA 1.05 DE OTO BOZUMA ALIP CEVIRIN 20 ELDE 1 PATLIYO 1.05 ALTI.
BU SEKILDE OLURSA ZARAR ETMEZSINIZ HAFTALIK TURNUVA PUANI KASIYOR OLURSUNUZ.

4 BIN DOLAR CEVIRSENIZ KESIN HEDIYE ALIRSINIZ. YA 4 BIN DOLAR ÇOK FAZLA KIM CEVIRECEK DEMEYIN YARIM SAAT SURMUYOR.
BEN DÜN SADECE 1 DOLAR BAKIYE ILE TAM 25 BIN DOLAR CEVIRDIM VE 300 DOLAR EXTRA KAZANDIM.