- 180
- 50
- 28
9 dolarda patladık1.05 de oto bozuma alacakdin 20 defa 1.05 altında patlamazsan 10 dolar cebe koyup çekecektin kötü olmuş.
9 dolarda patladık1.05 de oto bozuma alacakdin 20 defa 1.05 altında patlamazsan 10 dolar cebe koyup çekecektin kötü olmuş.
Minimum çekim yok max 1000 dolar10 dolarmi min cekim
Anındaydı gece bottan yapınca ama şimdi bilmiyorumDoğrulama kaç dk
2 3 gun halende bekliyorDoğrulama kaç dk
Dost siz yanlış yapmışsınız basda konuyu açan adam telegram botunu tarif etmiş olsaydı beklemezdiniz.2 3 gun halende bekliyor
Ne anlatıyosun sen ya ? bonusu ben aldığımda site üzerinden kimliği attım 2-3 dk içinde onay aldı ne bileyim ben telegram felanDost siz yanlış yapmışsınız basda konuyu açan adam telegram botunu tarif etmiş olsaydı beklemezdiniz.
Sakin şampiyon sakin kötü birşey demedik ne bu şiddet bu celal. Biraz araştırarak bu tarz bonusları atmakta fayda var kızma hemen 🤣Ne anlatıyosun sen ya ? bonusu ben aldığımda site üzerinden kimliği attım 2-3 dk içinde onay aldı ne bileyim ben telegram felan
Bi kere söylememişsin ki konu geçmişlerine gittim sürekli konuyu açan diğer arkadaş diye söylenmişsin ben ne yapiyim babamın sitesi mi o an öyleydi ben 2-3 dk içinde onaylatıp aldım sonradan bot mevzusunu öğrenmişsiniz işteSakin şampiyon sakin kötü birşey demedik ne bu şiddet bu celal. Biraz araştırarak bu tarz bonusları atmakta fayda var kızma hemen 🤣
Sporda kullanabiliyor muyuzSakin şampiyon sakin kötü birşey demedik ne bu şiddet bu celal. Biraz araştırarak bu tarz bonusları atmakta fayda var kızma hemen 🤣
Tamam kızma özür dilerimBi kere söylememişsin ki konu geçmişlerine gittim sürekli konuyu açan diğer arkadaş diye söylenmişsin ben ne yapiyim babamın sitesi mi o an öyleydi ben 2-3 dk içinde onaylatıp aldım sonradan bot mevzusunu öğrenmişsiniz işte
Spor yok kiSporda kullanabiliyor muyuz
Nasıl yardim herşeyi detaylı anlatmışım niye kirişasin milletleYardımcı olabilecek varmı yarı yarı kırışalım
Ağa beceremem benNasıl yardim herşeyi detaylı anlatmışım niye kirişasin milletle
Benimde bakiyw 30 dolar nasil cekicegimi bilmiyorumBu parayı türk borsasına nası cekiyoz ya
Space xy oynadım çevrim niye ilerlemiyo anlamadım 1 kat değilmiydiBenimde bakiyw 30 dolar nasil cekicegimi bilmiyorum
Nasıl yaptın reis 30 dolarıBenimde bakiyw 30 dolar nasil cekicegimi bilmiyorum