Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bag Win 5 Dolar Deneme Bonusu

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,355
697
113
Dost siz yanlış yapmışsınız basda konuyu açan adam telegram botunu tarif etmiş olsaydı beklemezdiniz.
Ne anlatıyosun sen ya ? bonusu ben aldığımda site üzerinden kimliği attım 2-3 dk içinde onay aldı ne bileyim ben telegram felan

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,569
113
Ne anlatıyosun sen ya ? bonusu ben aldığımda site üzerinden kimliği attım 2-3 dk içinde onay aldı ne bileyim ben telegram felan
Sakin şampiyon sakin kötü birşey demedik ne bu şiddet bu celal. Biraz araştırarak bu tarz bonusları atmakta fayda var kızma hemen 🤣

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,355
697
113
Sakin şampiyon sakin kötü birşey demedik ne bu şiddet bu celal. Biraz araştırarak bu tarz bonusları atmakta fayda var kızma hemen 🤣
Bi kere söylememişsin ki konu geçmişlerine gittim sürekli konuyu açan diğer arkadaş diye söylenmişsin ben ne yapiyim babamın sitesi mi o an öyleydi ben 2-3 dk içinde onaylatıp aldım sonradan bot mevzusunu öğrenmişsiniz işte

yutukay2116

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,503
449
83
Yardımcı olabilecek varmı yarı yarı kırışalım

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,041
1,569
113
Bi kere söylememişsin ki konu geçmişlerine gittim sürekli konuyu açan diğer arkadaş diye söylenmişsin ben ne yapiyim babamın sitesi mi o an öyleydi ben 2-3 dk içinde onaylatıp aldım sonradan bot mevzusunu öğrenmişsiniz işte
Tamam kızma özür dilerim

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
947
385
63
Bu parayı türk borsasına nası cekiyoz ya