- 3,020
- 1,562
- 113
Dostum abartma cuma daha bonus paylaşıldı.Ben 4 gundr daha onay bekliyorm
Bişeyleri yanlış yapmışsındır bottan yapmayı denedin mi
Dostum abartma cuma daha bonus paylaşıldı.Ben 4 gundr daha onay bekliyorm
Zaten bottan yaptim. Ve ciddiym 4 gun oldu. Dogrulamada canlilik yazan dogrulandi digeri oylece donuyorDostum abartma cuma daha bonus paylaşıldı.
Bişeyleri yanlış yapmışsındır bottan yapmayı denedin mi
botta takılı kalıyorBottan yap
Silip tekrar denebotta takılı kalıyor
Reis hic uğrasma ödeme yapmıyolar Bakiye siliyolar10 dolar yapmislar galiba bonusu anlamadım ama kimlik doğrulama yapana
Nasıl silinmiş la bilanço de altta yazmışlardır sebebini.@Beşiktaş @drogba6 @SabriBey @Faga
Şimdi girdim çekim açılmıştır diye bakiyeyi silmiş kahpeler yalan dolan bunlar aga uğrasmayın hiç
Ekli dosyayı görüntüle 696331
Güzel paraydi ne dost@Beşiktaş @drogba6 @SabriBey @Faga
Şimdi girdim çekim açılmıştır diye bakiyeyi silmiş kahpeler yalan dolan bunlar aga uğrasmayın hiç
Çekemedin Ha onu Vay beReis hic uğrasma ödeme yapmıyolar Bakiye siliyolar
Silinmiş işde çekim doğrulaması hesap dogrulanmadı diye yazmıslar silmişler bakiyeyiNasıl silinmiş la bilanço de altta yazmışlardır sebebini.
Ben çektim bir sürü çeken var bak oraya sebebine
Göndermişlerdir sen binancea bak@Beşiktaş @drogba6 @SabriBey @Faga
Aynen aga bi umut bekledik hüsranÇekemedin Ha onu Vay be
Allah allah kötü olmuş senin adinaSilinmiş işde çekim doğrulaması hesap dogrulanmadı diye yazmıslar silmişler bakiyeyi
Hesap dogrulanması dogrulanmadı yazmışlar bana aw ozaman bonusu nasıl verdiler
Kanka Bakiye hesapdaydı zaten çekim verilmiyordu keske öyle olsa cihanım nerde bizde öyle sans awGöndermişlerdir sen binancea bak
Ilginç ben turnuvayada katılmıştım ordanda 300 dolar kazandım discortra paylaşmışlar hatta onun yatmasını bekliyorum bideHesap dogrulanması dogrulanmadı yazmışlar bana aw ozaman bonusu nasıl verdiler
Şaşırdım nediyim bizde cenabetlik var ozaman reisIlginç ben turnuvayada katılmıştım ordanda 300 dolar kazandım discortra paylaşmışlar hatta onun yatmasını bekliyorum bide