Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bag Win 5 Dolar Deneme Bonusu

poyrik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
42
28
Çevrimi en basit nasıl yaparız big bassta 100 dolar yaptım halen çevrim var var mı taktiği yeni üye bonusuyla yaptım 100 doları

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
49
28
doğrulama hala bitmemis vay arkadas adimiza şirket acsalar daha kisa sürer

Samet59

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
59
13
8
Arkadaslar telegramdan yeni oyun çıkmış efsane başkan diye takım yönetiyorsunuz supriz ödüllerde olacagi söyleniyor bu tarz oyunlarla ilgilenen arkadaşlar varsa denesin derim güzel bir oyuna benziyor tam zaman geçirmelik

poyrik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
42
28
Çekim yapan birisi yardımcı olabilir mi

ozan7132

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
594
127
43
Cekim veriyorum telefona kof gönderildi diyor gelmiyor bilen varmı

Yvzkpr1512

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
1
3
Çekim talebi verirken maile kod gönderiyor giriyorsun 24.48 saat sürebilir diyor bu normal mi sonrasında hemen hesaba yansıyor mu çekim

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
548
199
43
Arkadaşlar yabancı bir site buldum üye oluyon 500 dolar ekleniyor 5 kat çeviri şartı var maksimum çekim 10 bin dolar salak arkadaşım telefon etmek için tekefonumu aldı girdiğim yerleri silmiş şarjım bitmesin diye bilen varmj

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,781
893
113
Arkadaşlar yabancı bir site buldum üye oluyon 500 dolar ekleniyor 5 kat çeviri şartı var maksimum çekim 10 bin dolar salak arkadaşım telefon etmek için tekefonumu aldı girdiğim yerleri silmiş şarjım bitmesin diye bilen varmj
Iyiki silinmiş 3n qzindan bir müdür bir madurdur dolandırılmadan kurtulmuşsun

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
576
154
43
İnsan 500 dolar deneme aldığı yeri unuturmu hiç sendeki de akıl gelde hatırla simdi