- 722
- 164
- 43
2 dolara dusurmusler
Nasıl 2 dolar2 dolara dusurmusler
2 dollara dusurmusler 5 dolarlik odulyNasıl 2 dolar
Bence sen başka bisey yapmışsındır. Şimdi tg guruplarinada baktım2 dollara dusurmusler 5 dolarlik oduly
Sitede yaziyor 😁Bence sen başka bisey yapmışsındır. Şimdi tg guruplarinada baktım
Yeni hesap aç doğrulama yapilmadiysa2 gündür kimlik doğrulama ve telefon doğrulama bekliyor.Canlılık tamam ama diğer 2 si beklemede
Nerden kontrol ediyoruz doğrulamayı , devam ediyor mu tamamlanmış mi diyeDoğrulama olmadan bonus vermiyor mu
Yav kral gel şuraya da yardım et be gözünü sevimBence sen başka bisey yapmışsındır. Şimdi tg guruplarinada baktım
benım konu ılk acıldı gunden berı beklıyor kımlık sans yok bızde cekenler cektı2 gündür kimlik doğrulama ve telefon doğrulama bekliyor.Canlılık tamam ama diğer 2 si beklemede
Gelmedi mi çekimin dahaÇekim için dünden beri 24-48 saat diyor mailde attım var mı bir çaresi bunun arkadaşlar
bunun deneme bonusu var mı halaArkadaşlar sitede ilk yatırıma %100 bonus var.
Örnek 20 dolar yatiriyorsun 20 dolarda onlar veriyo.
Verdikleri bonusun çevrim şartı var ama çevrim yapmak vereceğim taktikle çok kolay.
Diyelim ceviremedin kaybettin bonus siliniyor ana paranı tek kat cevir cek.
Ayrıca haftalık turnuva var
Bu turnuvada çok kolay ben geçen hafta 300 dolar aldım sadece turnuvada sıralamaya girdigim için.
Bu haftada 4. Sıradayım suanlik ve 200 dolar kazancı.
Turnuvada ilk 10 girmek çok kolay
Yine bonusu cevireceginiz taktikle cok rahat girebilirsin.
Bonusu çevirim taktiği ve turnuva puan toplama taktiği.
1. Space xy oyununa girin.
Bakiyenizi bütçenize göre gorseldeki gibi ayarlayın.
Ekli dosyayı görüntüle 697698
Ortalama 15-20 elde bir 1.10 altı patlıyor.
Ortalama 10 - 15 elde bir 10x götürüyor.
Burada yapmanız gereken 15 el oynadınız bekleyin 1.10 altı patlayana kadar sonra tekrar devam.
Bunu sürekli sabırla yaparsanız. Hem puanınız artar sıralamaya girersiniz.
Hemde para kazanırsınız ve bonusunuzuda rahat çevirirsiniz.
Isterseniz 1.10 da değil 1.05 alın.
Bakın bonusu geçtim turnuvayı kimse bilmiyorken bence değerlendirin orada daha güzel para var.
Site sağlam ben 1000 dolardan fazla para çektim yatırdığım para kıçını yırtsan 30 -40 dolar.
Çekimlerimin bir kaç ödemesinin görselini zaten burada paylasdim
Deneme bonusu ile zaten bir çok arkadaş çekti yani site sağlam site.
Varsa bütçeniz 10 - 20 dolar sallayıp alın