Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bag Win 5 Dolar Deneme Bonusu

Mylifee811

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
545
150
43
Arkadaşlar sitede ilk yatırıma %100 bonus var.

Örnek 20 dolar yatiriyorsun 20 dolarda onlar veriyo.
Verdikleri bonusun çevrim şartı var ama çevrim yapmak vereceğim taktikle çok kolay.
Diyelim ceviremedin kaybettin bonus siliniyor ana paranı tek kat cevir cek.

Ayrıca haftalık turnuva var
Bu turnuvada çok kolay ben geçen hafta 300 dolar aldım sadece turnuvada sıralamaya girdigim için.
Bu haftada 4. Sıradayım suanlik ve 200 dolar kazancı.
Turnuvada ilk 10 girmek çok kolay

Yine bonusu cevireceginiz taktikle cok rahat girebilirsin.

Bonusu çevirim taktiği ve turnuva puan toplama taktiği.

1. Space xy oyununa girin.
Bakiyenizi bütçenize göre gorseldeki gibi ayarlayın.

Ekli dosyayı görüntüle 697698

Ortalama 15-20 elde bir 1.10 altı patlıyor.
Ortalama 10 - 15 elde bir 10x götürüyor.

Burada yapmanız gereken 15 el oynadınız bekleyin 1.10 altı patlayana kadar sonra tekrar devam.
Bunu sürekli sabırla yaparsanız. Hem puanınız artar sıralamaya girersiniz.
Hemde para kazanırsınız ve bonusunuzuda rahat çevirirsiniz.
Isterseniz 1.10 da değil 1.05 alın.

Bakın bonusu geçtim turnuvayı kimse bilmiyorken bence değerlendirin orada daha güzel para var.

Site sağlam ben 1000 dolardan fazla para çektim yatırdığım para kıçını yırtsan 30 -40 dolar.

Çekimlerimin bir kaç ödemesinin görselini zaten burada paylasdim

Deneme bonusu ile zaten bir çok arkadaş çekti yani site sağlam site.

Varsa bütçeniz 10 - 20 dolar sallayıp alın
Kanka bu senin dediğin gibi değil 100 usdt attım dün 100 onlar verdi para 100 e indirdi yani bonusu kaybeymis oldum kaybetmeme rağmen kalan parayı bonusdan saymaya devam etti ana paradan değil ve cektirmedi çevrimi var diye yanlış bilgi verme

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,387
1,091
113
10 yıllık betcolar kyc istese o kadar laf söyleyip canlı desteğe küfür edersiniz, sorgusuz sualsiz 3 günlük siteye 2 dolar için kyc yapıyorsunuz valla ne diyeyim size

oguzhan58

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
59
9
8
Arkadaşlar bu siteden Anlayan varmı 500 dolar bonus verdi üye olurken 2000 küsür dolar yaptım 200 dolar yatırım yap diyor hiç bişey anlamadım buradan çekim yapan varmı

Ekli dosyalar

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,259
1,201
113
Arkadaşlar cash500 kodunu yazınca 500 dolar veriyor site 26bin dolar yaptım ama anlamıyorum böyle siteleri site gerçekmi değil mi onu da bilmiyorum anlayan varmı aranızda
La dolandırıcı olm bu kadar beyniniz yok mu sizin sürekli aynı şeyi paylaşıyorsunuz. 20 tane üyelik aç 20sini de bonusla 90k dolar olur

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
297
81
28
Arkadaşlar bu siteden Anlayan varmı 500 dolar bonus verdi üye olurken 2000 küsür dolar yaptım 200 dolar yatırım yap diyor hiç bişey anlamadım buradan çekim yapan varmı
Bilader bu siteler yeni türedi bense başka siteden 25 dolar aldım 90bin dolar yaptim yatırım istiyor 20 dolar ama site ye güvenmedim yüzbir sosyal medyası telegram yada internette bir izi yok sitenin iyi arastir

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,020
1,562
113
Arkadaşlar bag win de sıralamaya giren var mi bizden turnuvada