- 7,195
- 3,060
- 113
Var mı bilen3/0 yaptım freebetleri
Bunlar oto spinde eklemişmidir ???
Var mı bilen3/0 yaptım freebetleri
Evet3/0 yaptım freebetleri
Hem freebet hem free spin kullanıyoruz da sadece tek mi hepsi mi iyi gibi siteVar mı bilen
Kirveler şimdi bu frebetim çevrimi varmı ne kadar cekebiliyoz cekebilen varmı bu mübarek günde bu yorumumu dikkate alıp cvp veren kardeşime Allah uzun ömür versin inskupondan çok anlamıyorum bile varsa beraber yapalım kuponu dostlar
Free bet kazancı ana paraya geçince çek gitsin kazancı. Çekim limiti olmaması lazım emin değilim. Spin aldıysan 25 x çevrimi var .Kirveler şimdi bu frebetim çevrimi varmı ne kadar cekebiliyoz cekebilen varmı bu mübarek günde bu yorumumu dikkate alıp cvp veren kardeşime Allah uzun ömür versin ins
Abi şimdi üye olacam frebeti diledigim oynayabilirmiyimFree bet kazancı ana paraya geçince çek gitsin kazancı. Çekim limiti olmaması lazım emin değilim. Spin aldıysan 25 x çevrimi var .
Kirvem haber et gelincebende cekım verdım payfıx ıle 3900 bakalım ne olacak arkadaslar
Min 2 ya da 1.90 oran şartı var oyle oyna . Aynı maça 3 tane free bet oynanmıyor farklı maçlara feee betleri kullanAbi şimdi üye olacam frebeti diledigim oynayabilirmiyim
İkisine de oynadım spin ceviremedim kupon yaptım 3 tane bitane yattı iki kaldıFree bet kazancı ana paraya geçince çek gitsin kazancı. Çekim limiti olmaması lazım emin değilim. Spin aldıysan 25 x çevrimi var .
Eyw abicanMin 2 ya da 1.90 oran şartı var oyle oyna . Aynı maça 3 tane free bet oynanmıyor farklı maçlara feee betleri kullan
Spin çevirme zaten karışıyor bonus çevirimi. Free bet kullan kazanç olursa çek işteİkisine de oynadım spin ceviremedim kupon yaptım 3 tane bitane yattı iki kaldı
Toplam 2.00 oran diyor reis sorun yokvay arkadad 3 tane maç yaptım 2 tanesi 2.00 oran bir tanesi 1.57 oran kabul etti kuponu
Hepsimi.2 oran olacaktı maçların
kazanç durumunda ödemede yapmaz bunlar şimdi
Ben ikisinide kullandım reis3 free betten 1 i geldi ana paraya onuda kaybettim. Spin kullanabiliyormuyuz ekstra?
hangı yontemı kullandın arkadasımDün akşam 10 da verdim bugün 3 te geldi çekim