- 14,378
- 10,224
- 113
Afiyet olsun bizim yerimizede iç. Bende bakalım büfeciyi kandırabilirsem alacam borç harç 🤣🤣🤣Reis 6 tane bira aldım 2 paket sigara aldım harmandık 😄😄
Afiyet olsun bizim yerimizede iç. Bende bakalım büfeciyi kandırabilirsem alacam borç harç 🤣🤣🤣Reis 6 tane bira aldım 2 paket sigara aldım harmandık 😄😄
Buna sevindim dost. Yavaşça sindire sindire iç, 26 saatte bitirReis 6 tane bira aldım 2 paket sigara aldım harmandık 😄😄
Kanka matbetten 30k çekmiştim parça parça ata ata yapmışım onunda içinden geçtik 😄Vbetde 500 bileti nasıl yaptın parasız
Dünden beri uyumadım 800 lira gelecek diye bitirip uyuyacam 😄Buna sevindim dost. Yavaşça sindire sindire iç, 26 saatte bitir
Acaba sana 1 laf dicem belki zoruna gider acaba yeni oldugumdan dolayı olabilirmi cahil abimDeneme Bonusu konusunda roll açıyorsun daha ne olsun. Bosver Çekirge hopla zıpla gününü gün et sen
Gelmiş dost@yasyn55 buda gelirse güzel olur
Kanka 26 saat bekle illaki gelir 😄Afiyet olsun bizim yerimizede iç. Bende bakalım büfeciyi kandırabilirsem alacam borç harç 🤣🤣🤣
Bende cevrmi güzel oyun var zannettim gerçi bend 500 le 200 bilet topladım ama şansım vardiKanka matbetten 30k çekmiştim parça parça ata ata yapmışım onunda içinden geçtik 😄
1k ederiz burdan herhalde artıkGelmiş dost
Sen az malin gözü değilsin Çekirge. safa yatan saf s.ken seni 🤣Acaba sana 1 laf dicem belki zoruna gider acaba yeni oldugumdan dolayı olabilirmi cahil abim
Kanka benim 5 saat önce onay almıstı halen gelmedi dün aksam 8 de vermiştim çekim miktar 460ARKADASLAR CANLAR APPROVED OLDUKTAN SONRA NEZAMAN GELDI GELEN OLDUMU NEKADAR SÜRÜYOR
500 tl vardı son param, 28 k yaptım çekmedim kafama tüküreyim şimdi 800e seviniyorum 😄Bende cevrmi güzel oyun var zannettim gerçi bend 500 le 200 bilet topladım ama şansım vardi
La kardeş sana noluyor sanane benden git işine bakSen az malin gözü değilsin Çekirge. safa yatan saf s.ken seni 🤣
Benimkine işleniyor dedi simdi500 tl vardı son param, 28 k yaptım çekmedim kafama tüküreyim şimdi 800e seviniyorum 😄