- 4,731
- 3,162
- 113
4k 5k ödeme alanlar vardı dün tamamen şans300 500 ÖDENİYO AMA SENİN Kİ ÖDENMİYO BENDE ANLAMADIM A
4k 5k ödeme alanlar vardı dün tamamen şans300 500 ÖDENİYO AMA SENİN Kİ ÖDENMİYO BENDE ANLAMADIM A
Usta siteyi kapat Bi daha da girme, bir vakit yatarsa sana sürpriz olur yatmazsa da fark etmezsin bile. Gir çık yapa yapa kendini yorma zaten bir aksiyon isteyen bir yer değil belge vs isteyerek. Kendi kendine geliyor veya gelmiyorİptal etseler de bari beklemesek 35 saattir tık yok
36 saat oldu ama göndereceklerse göndersinler yoksa iptal etsinler insan beklemekten yoruluyorUsta siteyi kapat Bi daha da girme, bir vakit yatarsa sana sürpriz olur yatmazsa da fark etmezsin bile. Gir çık yapa yapa kendini yorma zaten bir aksiyon isteyen bir yer değil belge vs isteyerek. Kendi kendine geliyor veya gelmiyor
Benimki 36 saat oldu gelmiyorGençler. Bakın 24 saatten önce siteye girmeyin yani para cekim saatinizden 24 saat geçmedi ise boşa bakmayın 24 saatten önce gelmiyor.
Dost ben de diyorum ki bekleme yani, sanki başında nöbet mi tutuyorsun unut gitsin gelirse güzel bir jest olur sana. Burada buna yakın miktarları Bi kaç kişiye ödediler ama onlar da baya bekledi36 saat oldu ama göndereceklerse göndersinler yoksa iptal etsinler insan beklemekten yoruluyor
Burda benden çok bekleyen görmedim valla rekor bende 36 saat bugün de gelmez çünkü daha aproved bile demediDost ben de diyorum ki bekleme yani, sanki başında nöbet mi tutuyorsun unut gitsin gelirse güzel bir jest olur sana. Burada buna yakın miktarları Bi kaç kişiye ödediler ama onlar da baya bekledi
Kanka zaten onay vermeye basladiklarin da hepsine birden veriyolar senin cekim 36 saat, benim cekim 22 saat oldu ama aprovedler arasi oynayacagi 5-10 dakika bisey biraz sabret max 48 saat icinde odeyeceklerini dusunuyorumBurda benden çok bekleyen görmedim valla rekor bende 36 saat bugün de gelmez çünkü daha aproved bile demedi
😃 öyle en iyi Türkçe bilen adamlarıyla bile anlaşmak zor oluyor@Enişte aardım vbet yarım saattir yabanci adamı koymuslar yarım saatte anlattım anlamiyo kontrol edilip site içi mesaj gelcek mis 😆😆😆
Ben dün sabah 9 verdim 2.900 bekliyor yanliz değilsin kralBurda benden çok bekleyen görmedim valla rekor bende 36 saat bugün de gelmez çünkü daha aproved bile demedi
Akşam 7e kadar gelirse geliyor çekimler sonrası yok malesefKanka zaten onay vermeye basladiklarin da hepsine birden veriyolar senin cekim 36 saat, benim cekim 22 saat oldu ama aprovedler arasi oynayacagi 5-10 dakika bisey biraz sabret max 48 saat icinde odeyeceklerini dusunuyorum
Bende dün sabah 6da verdim aproved bile olmadı yüksek miktarları ödemicekler benceBen dün sabah 9 verdim 2.900 bekliyor yanliz değilsin kral