Allah aşkına ekra atsana reis2milyon500 bintl ödemem geldi
1 saatte
🥰🥰
1k üstü odenen var mı acabaAllah aşkına ekra atsana reis
Yatsın artık ya amcaoğlu içmem lazım 😁Kirvem bence bir saate yatar
46ncı hesaptan 340nci çekimim 840 milyon 747 bin tl hesabıma geçti 🫵😁Allah aşkına ekra atsana reis
Allah aşkına ekran atsana reis 😂46ncı hesaptan 340nci çekimim 840 milyon 747 bin tl hesabıma geçti 🫵😁
747 bini bana at acil içmem lazım elim ayağım titriyor 😁46ncı hesaptan 340nci çekimim 840 milyon 747 bin tl hesabıma geçti 🫵😁
mcaoglu bende cugaraya vuracam harmanım ztan bekliyelim heke 😂Yatsın artık ya amcaoğlu içmem lazım 😁
lafı olmaz Emrah 😁747 bini bana at acil içmem lazım elim ayağım titriyor 😁
Ekran atarsam çok para istiyen olur atamam 😂Allah aşkına ekran atsana reis 😂
Ben heyecan yapmaya başladım Emrah bence odeyecekler
Kanka odesinler aq artık harbiden bugün mazot alamadım gidip 1.5 lt beyaz şarap 3 kırmızı Tuborg almam lazımBen heyecan yapmaya başladım Emrah bence odeyecekler
Bak hele reis birkere tek mi çekim yapabiliyor diğer iki tane frrebetim duruyor dahaKanka odesinler aq artık harbiden bugün mazot alamadım gidip 1.5 lt beyaz şarap 3 kırmızı Tuborg almam lazım
Ben freebetlerin hepsini kaybettim freepinden 1 k kazanç sağladım bilmiyorum reis hepsini kullan sen yinedeBak hele reis birkere tek mi çekim yapabiliyor diğer iki tane frrebetim duruyor daha
Bu çekilirBak hele reis birkere tek mi çekim yapabiliyor diğer iki tane frrebetim duruyor daha
Link var mı reisBithero hesap açın canlıya bithero15 kodunu söyleyin 100 TL yüklüyor direk çekim
Tam benim kafadan mg 😁Kanka odesinler aq artık harbiden bugün mazot alamadım gidip 1.5 lt beyaz şarap 3 kırmızı Tuborg almam lazım