- 498
- 133
- 43
Benim 400 ödemeÇekim miktsrlariniz nedir odenenle hesap kapatilanin merak ediyorum
Benim 400 ödemeÇekim miktsrlariniz nedir odenenle hesap kapatilanin merak ediyorum
Multi açarsan çöker dostumMk sitesi 4 k coktu
multı acanlar yuzunden acmayıp arada kapananlarda oldu . basta yap sorgulamanı ekleme bonuu dımı .ste odemelerı ypmasına ragmen odeme suresı ve kapatmalar yuzunden olumsuz bır degerlendırmeye mahal verdıMulti açan varsa heveslerini kursaklarında bırakırlar umarım
Senin çoklu hesap var belliki .ödeme alan çok oldu bugünZaten onlardan bir şey gelmedi bana kapatmislar hesabi
Bu gelirse 1500 u benim ahbap35 saat oldu hesabı kapatmadılar daha bakalım
Kendimi kesecem terbiyesizimMulti açan varsa heveslerini kursaklarında bırakırlar umarım
Benim 42 saat oldu halen incelemeBenimkide onay aldı bakalım gelicek mi çekim vereli 40 saat oldu
Oynadım reis galiba ondan oldu oldu da hesabı silmek nedirKanka sen freebet kazanciyla slot oynadin mi
Vay arkadaş bizim 9 bini piç etti kahpeler hasabi kapattılarÖdeme 46 saat sonra geldi şükür
Hesap mokoko olmuş geçmiş olsunBunlar bakiye silmedi hesaptaydim dışarı çıktım geldim çıkış yapmış giriyom kırmızı renk cikiyo