Benide aradılar fakat cevap vermediler 😅Tebrikler kanka freebet varsa akalım :d
Benide aradılar fakat cevap vermediler 😅Tebrikler kanka freebet varsa akalım :d
Approved tan ne kadar süre sonra işleniyor olduBenden sonra cekim verenlerin hepsi yatmış bizimki hâla işleniyor da duruyor
Sabah kalktığımda işleniyor yazıyordu dost gece approved olmuştuApproved tan ne kadar süre sonra işleniyor oldu
freebet ne kadarlık arkadasım
Sağol dost halen beklemedesin yani 😔Sabah kalktığımda işleniyor yazıyordu dost gece approved olmuştu
Bir daha tövbe yav böyle uzun süren cekim mi olur tam 47 saat olduSağol dost halen beklemedesin yani 😔
Benimde aynı yapacak bişey yok verseler bari zaten kimse yatırım falan yapmaz böyle uzun sürdüğü için paraları erkenden yatirsalar hem millet para yatırır hemde çarkları dönerBir daha tövbe yav böyle uzun süren cekim mi olur tam 47 saat oldu
Valla bilmiyorum aktif olmuyor eklendi yazıyo baktım göremedim de çok uğraşmadım da zaten bir üç gün daha bunların keyfini bekleyemem kazara kupon gelir falanfreebet ne kadarlık arkadasım
Yok kral mail geldi sadece ödemen hesaba geçti diye girdim baktım geçmiş tiSeni aradilarmi hic
İyi hayırlı olsun kralYok kral mail geldi sadece ödemen hesaba geçti diye girdim baktım geçmiş ti
Plajdayim ama payfix çekim kapalıTebrikler kanka freebet varsa akalım :d
Onu demiom bu site çekimi gelenlere freebet de ekliyor dediler de dedim eklendiyse oynayalımPlajdayim ama payfix çekim kapalı
hesap kapanırsa koyar adama o kadar beklemek39 saate giriyoruz beklemeye devam
Aynen zor öderler bu miktarı ama 9k ödemişler belli olmazhesap kapanırsa koyar adama o kadar beklemek
Ne zaman üye oldun