- 42,770
- 46,444
- 113
G.olsun sapsap bir bok olmaz
Biri daha var 3 yıldır ödememiş hiç birşey olmamış vergi borcu gözüküyor tekBenimde bu arkadaşlar ne yani 3 yıl geçerse iptal mi olacak?
hiç faiz işlemiyorsa güzel ceza zaten enflasyon karşısında kuş oluyor 2 3 senede ama buna da düzenleme gelirse şaşırmamBenimde bu arkadaşlar ne yani 3 yıl geçerse iptal mi olacak?
)) dostum karakol benim bildigim ödeme almaz espri yapmiyorsaniz vergi dairesine online ödenir haa eger memur rüşvet yiyorsa vatandasta rüşvet veriyordur
Birsey içtiğim yok, bu ülkede 8 bin tl almak icin bebekleri öldüren sistem kurmuşlar hepsininde bağlantıları ortada, hic bir kurum güvenilir degil arkada dönen tezgahların haddi hesabı yok.Ne iciyon Allah aşkına bizede gönder be bilader çok ihtiyacımız var bu kafaya
Sıkıntı yok dost 12k yı öper başımısa koyarız şimdi hep 70 80 yazıyorlarhiç faiz işlemiyorsa güzel ceza zaten enflasyon karşısında kuş oluyor 2 3 senede ama buna da düzenleme gelirse şaşırmam
İyi yirtmissin gardasim..dedim sana bir kupon parası bile değil senin için...Farzetki Fener'e bastin yattı say@rapeme 12k geldi ceza karakoldan aradılar
Geçen hafta gidip ifade verdiğin cezamı dostum?Sıkıntı yok dost 12k yı öper başımısa koyarız şimdi hep 70 80 yazıyorlar
Aynen kağıdı aldım git itiraz et dediler bana direk 3 seneyi geçmiş cuma günü dilekçe yazıp başvurucamGeçen hafta gidip ifade verdiğin cezamı dostum?
Evet dostGeçen hafta gidip ifade verdiğin cezamı dostum?
Kardeş valla itiraz etde sonuçları burdan takip edelim başımıza gelirse bizde yapalım 😎Aynen kağıdı aldım git itiraz et dediler bana direk 3 seneyi geçmiş cuma günü dilekçe yazıp başvurucam
Benimki payfix 4 işlem yapmışım sadece o ayda iki sitede yatrim çekimim varSenin de mi aynı paribu muhabbeti