Uye olurken kodu yazdikCanlıdan alınmıyor du. Üye olurken kodu girip sonrasında oyuna girince aktif gözüküyordu. Degistirmedilerse
Uye olurken kodu yazdikCanlıdan alınmıyor du. Üye olurken kodu girip sonrasında oyuna girince aktif gözüküyordu. Degistirmedilerse
1 saat sıra bekle şimdi ona nasıl denk geleceknisa hanıma bağlatın o ekliyor bana o ekledi
kanka kim gelirse gelsin beni nisa hanıma yönlendirin de1 saat sıra bekle şimdi ona nasıl denk gelecek
Nisa hanıma bağlayın derken sohpetten attı bunların gelmişini geçmişini benkanka kim gelirse gelsin beni nisa hanıma yönlendirin de
40 dakika oldu şimdi baktım hala yokSana eklendi mi bana da aynısını söyledi 20 dk oldu hâlâ yok
🤣🤣🤣🤣 ne adamsın iyi güldürdünNisa hanıma bağlayın derken sohpetten attı bunların gelmişini geçmişini ben
Eklenmedi şimdi kontrol ettim 40 dakikadır yokYüklenince haber edermisin
Canlı destek oylamaya 1 yıldız verdim yoruma da bana döşe diye yalvarıyor azmis bu kadın diyip yolladım terbiyesizim🤣🤣🤣🤣 ne adamsın iyi güldürdün
Bunların babaları neki abileri poqqq olsunEklenmedi şimdi kontrol ettim 40 dakikadır yok
Boşuna üye olduk bir kaç gün sonrada arar pezlerÜye olduk kodu girdik ama ekleme yok sanırım deneme bonusu bitmiş .
Kuyruktaki sayı 253 bulunmaktadır. Tahmini bekleme süresi yaklaşık 81 dakikadır. Sabrınız için teşekkürler.
ekler dostum 2 saat tir eklenmiyor denisaya yönlendir beni dedim bide nisaya yazdım bakalım
Böyle saçmalikmi olurnisa harbi ekliyor kuzenede eklediler 2 saatir eklenmedi yazın ekliyor
Hedabindami şuan spinEkli dosyayı görüntüle 664596
Diğeri eklemedi bonus hakkın yok dedi nisaya yönlendirin dedim nisa ekledi beyler