- 1,788
- 747
- 113
Zar zor aldım ben de 5 sefer de aldımBen kayıt olurken yazdım kodu: Ekremabi bana vermedi destek olurmuşsunuz
Zar zor aldım ben de 5 sefer de aldımBen kayıt olurken yazdım kodu: Ekremabi bana vermedi destek olurmuşsunuz
Nasıl aldın dostumZar zor aldım ben de 5 sefer de aldım
nasil aldin vermiyorlarZar zor aldım ben de 5 sefer de aldım
Nasıl aldın dostum
[/QUOTE
Kardeşim nasıl aldigini soulesen de burda bende dahil alamayan arkadaşlar da alsa belki bir faydası olur şu zor durumdaNasıl aldın dostum
Gates of olympus oyununa gir düz olanınaBen kayıt olurken yazdım kodu: Ekremabi bana vermedi destek olurmuşsunuz
Knka nasıl aldın canlı destekten mi aldın bize eklemiyorDede baya yordu ama aldık
BenCekim yapan oldu mu
Kardeşim nasıl aldigini soulesen de burda bende dahil alamayan arkadaşlar da alsa belki bir faydası olur şu zor durumda
Berivan eklendi mi kardeşim?nisaya yönlendir beni dedim bide nisaya yazdım bakalım
Bana eklendi kardeşim bu linkten üye oldum başka birisi çıktı kodu ilettim yüklenmedi dedim 10 15 dakka yüklenir dedi emin olamadım nosaya aktardım Nisa onaylamadi bu linkten üye olunca ama az bekledim 10 dakka sonra yüklendiBerivan eklendi mi kardeşim?
Yukarıda yazdımDostum nasıl aldin
kardeşim bu teleramjn linkini atar.misjn bende cikmadiKnka desteği zorlamyın Darla bana ip dedi link Geçersiz dedi ekran resmini attım bundan üye oldum ilk defa gördüm sizi şikayet var bir dünya gibisinden konuştum ekliyorum dedi ekran resmi bu
İyi harcamalar kral
PayfixHamdi yöntem ile çekim verdin
Dost oyuna girdiğin de görünmüyormuBen kayıt olurken yazdım kodu: Ekremabi bana vermedi destek olurmuşsunuz
Burdaki linkten üye oldumKardesj
kardeşim bu teleramjn linkini atar.misjn bende cikmadi