- 24,444
- 12,470
- 113
Ama yinede yanlış yonlendirmeyeyim3k yaptım taktık verınla bu rulette gecerlımı
Ama yinede yanlış yonlendirmeyeyim3k yaptım taktık verınla bu rulette gecerlımı
Her alanda geçerli mi şartları ne, kralYav arkadaş 3500 bı turlu geçmiyor iki saattir on tane oyun denedim beş bin yapamıyorum bunaldım ya.
Güvendiğin bir oyunda devam et. Farklı farklı deneme benceYav arkadaş 3500 bı turlu geçmiyor iki saattir on tane oyun denedim beş bin yapamıyorum bunaldım ya.
big bass actiona giriyorsun kanka 1 tlden 100 otomatik spine alıyorsun o tur hiç girmezse beti 5 yapıyorsun 50 fs otomatik attırıyorsun o da girmezse beti 10 yapıyorsun 50 fs otomatik atiyorsun oyuna alıyor ve 5kYav arkadaş 3500 bı turlu geçmiyor iki saattir on tane oyun denedim beş bin yapamıyorum bunaldım ya.
1 kerecikten bişey olmaz mantığı hayatta her zaman kaybettirir sadece pragmatic slot demiş adamlar 1 eli 2 eli yokben bunların anasını ya lan sadece 1 el aviator oynadım sonra full sweet dede devam ettim kural dışı diyip bakiyeyi sildiler amk
Slot geçerli sadece benim bildiğimHer alanda geçerli mi şartları ne, kral
Deniyorum eyvallah Krallllbig bass actiona giriyorsun kanka 1 tlden 100 otomatik spine alıyorsun o tur hiç girmezse beti 5 yapıyorsun 50 fs otomatik attırıyorsun o da girmezse beti 10 yapıyorsun 50 fs otomatik atiyorsun oyuna alıyor ve 5k
Bende giris yapmiyor la bende mi sorun genel mi1 kerecikten bişey olmaz mantığı hayatta her zaman kaybettirir sadece pragmatic slot demiş adamlar 1 eli 2 eli yok
sıkıntı yok gibi gizli sekmede deneBende giris yapmiyor la bende mi sorun genel mi
Valla miKod bitmiş