Buradan uzaklaş bilader ufaktanArkadaslar elimde 2 tane 1/2 22 oranlik mac var baslama saati 21.30 fiyat 30 liradir bilginize yatma ihtimali yok
Kardeşim çekim yapıldı dimiArkadaslar site parayi yatiriyor cevrimi tamamladim bakiyemde 160 lira vardi geri kalan 60 tlyi sildiler 20 dakka sonra para hesabima yatti garantiden 7 lira kestiler 93 tl yatti hesaba
kendin oyna boş reklam yapma burdaArkadaslar elimde 2 tane 1/2 22 oranlik mac var baslama saati 21.30 fiyat 30 liradir bilginize yatma ihtimali yok
Burası tipsciler mekanı değil bilader herkes bildiğini oynasın bırakta moditör arkadaş ilgilenebilirmi konuylaHayirdir sikinti mi var bilader
kasrdeş nasıl çevifriyorsunuz rulet zaten bitirdi iflas ettirdi beni bu futbol da alamıyorum nasıl yaptın 20 tlyi 140 helal olsun biz 50 yapamıyoruz taktik ver ustaainşallah kardeşim kupon doğrulması hesaba aktarım biraz yavaş kupon geldi daha para yatmadı haberiin olsun
hızlısın138 tl bakıye oldu 50 tl cevrım kaldı bakalım
başkanım volebet felan derken cok darbe yedim bi defada yuzumuze gulsun kaderhızlısın
gol gelirse çek polo'ya at ordanda çekpolebtte cevırdım 20 tl yatırım istiyor param yok burdada 1 gole cekım