Bunu çevirdikten sonra belge isteyecekler . 200 lira üzeri herkesten neredeyse eksiksiz istediler ona göre yüksek çevir atacağın belgelere değsin5 swet bonanza verdi cevirdim bu geldi
Bunu çevirdikten sonra belge isteyecekler . 200 lira üzeri herkesten neredeyse eksiksiz istediler ona göre yüksek çevir atacağın belgelere değsin5 swet bonanza verdi cevirdim bu geldi
1 kat çevrimi tamamladımBunu çevirdikten sonra belge isteyecekler . 200 lira üzeri herkesten neredeyse eksiksiz istediler ona göre yüksek çevir atacağın belgelere değsin
Dostum eğer onlar istemeden sen yüklediysen bakmıyorlar belgelere ben gece 3 ten beri çekimi bekliyorum 1k altı üstü1 kat çevrimi tamamladım
570 çekim verdim
Belge olarak kimlik ve banka kartımı yukledim
Çekim gelirse yazarim
Onlar istemeden yukledim dostum gerisi kısmetDostum eğer onlar istemeden sen yüklediysen bakmıyorlar belgelere ben gece 3 ten beri çekimi bekliyorum 1k altı üstü
Ben sponsora sordurdum siteyi ilk çekimler 24 saati buluyormuş multi yoksa öder dediler bekleyecez artıkOnlar istemeden yukledim dostum gerisi kısmet
Değerli dostum beklemekten başka seçeneğimiz yokBen sponsora sordurdum siteyi ilk çekimler 24 saati buluyormuş multi yoksa öder dediler bekleyecez artık
Canlı destekle görüştümBen sponsora sordurdum siteyi ilk çekimler 24 saati buluyormuş multi yoksa öder dediler bekleyecez artık
Bana odedi dostumBen sponsora sordurdum siteyi ilk çekimler 24 saati buluyormuş multi yoksa öder dediler bekleyecez artık
SS atBana odedi dostum
Tebrikler bana 15 saattir ödemedi daha saçma sapan bir siteymişBana odedi dostum
😀🤣🤣 Oha yaBen her istediklerini yaptım kağıda yazili selfie kadar hesabımı kapatıp 1000 TL bakiyeyi sildiler Tokatçı bilgi topluyorlar dikkarlt edin arkadaşlar
Bana ödediler ahada ssTebrikler bana 15 saattir ödemedi daha saçma sapan bir siteymiş
Bana ödendiBen her istediklerini yaptım kağıda yazili selfie kadar hesabımı kapatıp 1000 TL bakiyeyi sildiler Tokatçı bilgi topluyorlar dikkarlt edin arkadaşlar
Boşver üye olma. Denemek için 100 TL'de çekim vardım. 5 saat olmuş işleme aliniyo diyor canlı destek de işleme alınır diyor hfjsja yogunmus 😅Güncel link nedir
Bide biz bakalım kral belki şansa gelir 🤣 linkBoşver üye olma. Denemek için 100 TL'de çekim vardım. 5 saat olmuş işleme aliniyo diyor canlı destek de işleme alınır diyor hfjsja yogunmus 😅