- 3,882
- 1,373
- 113
Biliyorum dostYok brom bi tokatci arkadas vardi onu yaad ettim 😁🤣
Biliyorum dostYok brom bi tokatci arkadas vardi onu yaad ettim 😁🤣
Gercekten öyle bide yakin cevremdeki kisilerdiEn azından üzerinden yük kalktı be kral borca gittiyse
boş hava hissiPalmal turuncu paket
HaydaArkadaşlar gece gece aciktim kendime çiğköfte yapayım dedim ama isotum yok istotsuzda bu yenmez yardımcı olacak var mı
İsotsuz yenmez değil mi
Yap bi salçalı ekmek iyi giderBiliyorum dost
333 olur mu100 yatırsam 666 tl hosgeldin bonusu verir misin admin
100 tl yatırımına tam 10 bin tl çevrimsiz 1.01 orandan geçerli bonus eklemesi yapabilirim100 yatırsam 666 tl hosgeldin bonusu verir misin admin
Doğru camdan aşağıya bak geldimBu doğru mu @Umutks41
Cevrim 2 orandan 9 kati alt üst geçerli100 yatırsam 666 tl hosgeldin bonusu verir misin admin
Ahh ahh evde salça yok yardım eder misinizYap bi salçalı ekmek iyi gider
Verir adminimiz bonkor 😀100 yatırsam 666 tl hoşgeldin bonusu verir misin admin
Bonkör admincim100 tl yatırımına tam 10 bin tl çevrimsiz 1.01 orandan geçerli bonus eklemesi yapabilirim
Salça yok köfte var 😳Ahh ahh evde salça yok yardım eder misiniz
ciddiye almaz umarımBonkör admincim
Teşekkürler 2 adet yaptirmis birini şimdi yedim diğerini gece NBA ye atacağım kazanırsam beğenen ilk 3 kişiye kazanç bölünecekDoğru camdan aşağıya bak geldim
ilk zamanlarımda bende öyle sanıyodum her site 500 lira hoşgeldin hediye bonusu veriyor falan100 yatırsam 666 tl hoşgeldin bonusu verir misin admin
100 tl para kaldı bana yatırım ek hem hoşgeldin hem risksiz hem yatırim hem de kayip bonus verirseniz size yatırmayı düşünüyorum100 tl yatırımına tam 10 bin tl çevrimsiz 1.01 orandan geçerli bonus eklemesi yapabilirim