- 12,060
- 11,508
- 113
Payfix cekim iptal edildi bakiye geri yüklendi neyle cektiniz havalede iban kabul etmiyor
Benimde hemenöde havale benimde beklemedeYok hala ödeme aşamasında muhtemelen firma varmı benimki vevohavale
Hemenöde havale ile çek başın TR yaz kabul ediyo birleşik yaz boşluk bırakmaPayfix cekim iptal edildi bakiye geri yüklendi neyle cektiniz havalede iban kabul etmiyor
Parara çektim hala islemdePayfix cekim iptal edildi bakiye geri yüklendi neyle cektiniz havalede iban kabul etmiyor
Olmuyor enterasan tr yazip iban yazdim bosluksuz kirmizida kaliyor ekranHemenöde havale ile çek başın TR yaz kabul ediyo birleşik yaz boşluk bırakma
Allah Allah acaba miktar yazacağın yere mi ıban yazıyon knkaOlmuyor enterasan tr yazip iban yazdim bosluksuz kirmizida kaliyor ekran
Simdi arkadaslar cogumuz almis hayirli ugurlu olsun saat 10 dan bekliyoruz simdi bitti sacmaligi sonucya ayni saatlerde uye olanlarin bir cogu aldi haksizlik degilni birlik olsak osaaatler kim varsa eklerler uye olanYarım saat sonra bakiye düzenleme yapıldı şimdi direk ödeme aşamasına geçti arkadaşlar bilginize
hemen havale çekim 45 dk da geldi paylaşan arkadaş teşekkürler
Bitti olm ne bekleniyorsunuz dahaBize sıra gelene kadar bitti derlerse fena soverim Ekli dosyayı görüntüle 715738
Senin geldiyse herkesin gelir 🤣🤣🤣Ödemem geldi beyler soranlar vardı
Canlı desteknten tc onay yaptırdın mı?Ödemem geldi beyler soranlar vardı
Yok doğru yazıyorumAllah Allah acaba miktar yazacağın yere mi ıban yazıyon knka