- 963
- 342
- 63
Sweet bonanza 1000 oyununa tıkla altta para birimi seçme kısmı var gerçek oyna yazan yerin üstünde oraya tıkla attığım para birimini seçNasıl yapacaz çıkmıyor
Sweet bonanza 1000 oyununa tıkla altta para birimi seçme kısmı var gerçek oyna yazan yerin üstünde oraya tıkla attığım para birimini seçNasıl yapacaz çıkmıyor
Ozaman spin süresi bitmiş olabilirYok çıkmıyor yine bende spin süresimi bitti napto
Ekli dosyayı görüntüle 695139
mesele kımlık atmak deıl sen cekım ıcın kımlık atmıorsun sen bonusu almak ıcın kımlık atıorsun cekım ıcın kımlık atsan anlarım bunla onun arasında cok fark var dostum bonusu aldın ıstedıgın olmadı kaybettın kımlıgını atmakla kalıcaksın bu yondende dusunmek gerekır benceBir kimlik sevdalısı arkadaş geldi bile kimliğin elden ele geziyor dostum haberin olsun sen müthiş bir gizlilik içinde yasadigini sanmaya devam et 😂😂
Her zamanda kötüyü dusunmemek lazım belki kazanacam 700 TL bedavadan para gelecek atmadilar mi inan hiç umrumda olmaz kimlik meselesini bence sende takma kafana ayrıca çekim için atmakla bonus için atmak arasinda hiçbir fark yok reis havuz sistemi çünkü sen orda kimligi siteye değil havuza atiyorsun altında yazan bilgileriniz gizlilik ve guvenlik içinde saklanacaktir yazısı büyük yalan yani bu ülkede e devlet hacklendi daha ne olsunmesele kımlık atmak deıl sen cekım ıcın kımlık atmıorsun sen bonusu almak ıcın kımlık atıorsun cekım ıcın kımlık atsan anlarım bunla onun arasında cok fark var dostum bonusu aldın ıstedıgın olmadı kaybettın kımlıgını atmakla kalıcaksın bu yondende dusunmek gerekır bence
ya dogru o muhhabet bısey demıyorum ama bence garantısı kesınlesmemıs bısey ıcın atmak dogru deıl herkesın gorus acısı farklıdır tabı saygı duyarımHer zamanda kötüyü dusunmemek lazım belki kazanacam 700 TL bedavadan para gelecek atmadilar mi inan hiç umrumda olmaz kimlik meselesini bence sende takma kafana ayrıca çekim için atmakla bonus için atmak arasinda hiçbir fark yok reis havuz sistemi çünkü sen orda kimligi siteye değil havuza atiyorsun altında yazan bilgileriniz gizlilik ve guvenlik içinde saklanacaktir yazısı büyük yalan yani bu ülkede e devlet hacklendi daha ne olsun