- 2,460
- 2,149
- 113
Demekki strateji bu onaylayip hesaba yuklemiyorlar cigir actilar
Bilerek ve isteyerek attiydim ofsayt oldu zaten birak gariCok degisik bir pas attin ama es gececegim.
Yukari dedigim 2 mesaj ustu.
Cekim yaparkenki "izin verildi" ibaresi gibi bir sey olmasin?Demekki strateji bu onaylayip hesaba yuklemiyorlar cigir actilar
Evet oda olabilir .. simdi gene baktim yuklenmemis sadece onay olarak gözüküyor ara ara bakar sonucu yazarim ..Cekim yaparkenki "izin verildi" ibaresi gibi bir sey olmasin?
Bunun gibimiValla ben şansimi fazla zorladim ikinci defa talep verdim bakalim noolcak
Ben korkuyorum ona. "Sen kimi kopariyon himina" diyip vermezlermis gibi geliyor.Valla ben şansimi fazla zorladim ikinci defa talep verdim bakalim noolcak
Kardeşim canlı destekten talep etceksin gecmezseEvet oda olabilir .. simdi gene baktim yuklenmemis sadece onay olarak gözüküyor ara ara bakar sonucu yazarim ..
Valla iste insanin basina ne gelirse ya meraktan .... basimiza ne gekirse katlancaz gariBen korkuyorum ona. "Sen kimi kopariyon himina" diyip vermezlermis gibi geliyor.
20 dakika oldu talebi gondereli. İlk 15 kisiden biriyimdir. Bana bile 15 dakikada gelmediyse ust sinirdan hesaplamak lazim. Daha 3.5 saatimiz var.
Plaket verelimmibenim geldi 15 tl free bet
Talep siran kacti kardes ?benim geldi 15 tl free bet
talep sırası nerede yazıyorTalep siran kacti kardes ?