- 5,693
- 3,803
- 113
arayan numara nedir acaba yazar mısınız
aman uzak durüye oldum aradılar 15 tl freebet verdiler 200 1000 arası çekim yapılıyormuş, ödermi sence dostum
Üyeliğe girilmiyor yardımcı olanda yokaman uzak dur
zora düşmüşler ondan veriyolar bomus uzak durunYatırımsız diyorlar zaten bakalım çeken olucak mı
üye olduktan sonra 15 tl freebeti kullandım dün ama siteye girilmedi şifreyi kabul etmedi.mail yolladım canlı yardıma söyledim destek mestek yok, nasıl olduysa kendim çok uğraştımda oldu, ama destek yok,yardım yok o yüzden yatırmam buraya.zora düşmüşler ondan veriyolar bomus uzak durun
Üye olduktan sonra canlı destekten talep ediyorsunuz call center ekibi arayıp ekliyor.arayan numara nedir acaba yazar mısınız
abi tehlike canları işte neden buraya yatırım için ısrar ki uzak durun yanarsunız ben yandımüye olduktan sonra 15 tl freebeti kullandım dün ama siteye girilmedi şifreyi kabul etmedi.mail yolladım canlı yardıma söyledim destek mestek yok, nasıl olduysa kendim çok uğraştımda oldu, ama destek yok,yardım yok o yüzden yatırmam buraya.
yok ısrar değil 15 tl freebet kullandım.kupon yattı zatenabi tehlike canları işte neden buraya yatırım için ısrar ki uzak durun yanarsunız ben yandım
grandpashadan sms gelmişti 20 tl deneme bonusu 50 yatırımlı oynadık olmadıYa hiç yeni bonus falan yok mu eski bonuslar hep
uzak durun aynenYaramaz
Ben cektm 50 yatirip.saglamgrandpashadan sms gelmişti 20 tl deneme bonusu 50 yatırımlı oynadık olmadı