- 2,912
- 1,016
- 113
Yavsaklar 3 5 kişiye verip 100 150 tane üye yaptılar işte ne olucak
Ben mi sitenin adamiyim dostumARKADAŞLAR YAZAN SİTENİN ADAMI BÜYÜK İHTİMAL KANIT BUYRUN YAZILDIĞI SANİYE ŞANSA DİREK CANLI YARDIMA GİRDİM 30 DK SONRA KATILDI VE 20 DK BEKLETİP YAZDIĞINA BAKIN DOLANDIRICILAR
Ne demek dostum herkes faydalansinBu arada @dancy35 isimli bonus avcısı arkadaşı tebrik eder ve kendisine teşekkür ederim. Sayesinde 2. bonusu kaptım bugün.
daha yeni mi verdiler ?An itibariyle bonusu almış bulunmaktayım biraz uUn surdu beklemiş olmam ama aldım azimle sıçan taşı delermiş
Aynen yarım saatte bi msj weriyorlar ama sabrettim ancak alabildimdaha yeni mi verdiler ?
Betegel sitesi var 1 k altı çok çekim yaptim hiç sıkıntı yasamadimBu alt yapıda sağlam bir site var mı ?
Kemal bizim gibi parasızlara acıyor dagıtıyor zengin iş adamı galibaaga kemal kim 20 tl veriyor hayır kurumumu kemal
Xman bu yorumu beğendi.Canlı destek yok.. Böyle siteler bilerek bunu yapıyor Canlı destek cevap vermeyerek ilk önce üye olmamızı sağlıyorlar sonra deneme bonusu bitti veya yok diyerek üye kasıp yatırım yapmamızı bekliyorlar