Link yokmu hacıBununla uğraşacağınıza gidin Zslot alın 25 TL uçak oyununda
Link yokmu hacıBununla uğraşacağınıza gidin Zslot alın 25 TL uçak oyununda
Evet şimdi oldu 91 kişi de denedi aynı anda galibaMasa üstü versiyonu geçin açılıyor
Verdiğim cevapta bir sıkıntı yok , terbiyesizlik yapma. Soruna soru ile cevap verdim.Ekran görüntüne sıçarım senin doru düzgün cvp versene lan
Gizli sekmeden açılırDenendi
Ben çekiyorum demedim ki millet çekiyor yahu ne çok seviyormussun sen bu siteyi git yatır yatır oyna ozaman50 hesap dan biraz zor çekersin o sitede o alt yapıdan yemez o alt yapi bundan emin ol
Kardeşim bak sana güzelce pcdenmi girdin diye sordum, telefondada masa üstü versiyon var ya hani, OKRONN GORONTOSO BENZOYORMO diye hönkürmene gerek yoktuVerdiğim cevapta bir sıkıntı yok , terbiyesizlik yapma. Soruna soru ile cevap verdim.
İos mu androidmi? İos ise sağ altta ... üç nokta çıkıyo ona bas bulursunMasaüstüne nasıl gecıtoz la
Siteyi seviyom denedim oynamiyom bu bir ikincisi üye olmayanlar için attım uyeysen susarsın geçersin iki de bir ötmeBen çekiyorum demedim ki millet çekiyor yahu ne çok seviyormussun sen bu siteyi git yatır yatır oyna ozaman
slotta 500x attı direk çekim verdim valla şansı olan çekiyorSpordada 2500 yapana kadar 1.80 oran üstü oyna diyor çekim yapan varsa helal olsun
Alabilsek gircezde oyunaslotta 500x attı direk çekim verdim valla şansı olan çekiyor
Sen happy friday ve kadir gecesinin çakıştığı günmü doğdun kardeş?slotta 500x attı direk çekim verdim valla şansı olan çekiyor
Çok kötü espiriler sıralarrdım şimdi ama ortam gergin😅Masa usttune gectik yine birşey çıkmıyor
Kardeş masa usttunde giriyoruz işte bonus talep diyoruz hiçbirsey cikmiyoÇok kötü espiriler sıralarrdım şimdi ama ortam gergin😅
Geldimi paraslotta 500x attı direk çekim verdim valla şansı olan çekiyor
Masa altı diyecektin demi😃Çok kötü espiriler sıralarrdım şimdi ama ortam gergin😅