Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bahsegir 250 TL Deneme Bonusu

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
551
230
43
Üye olur olmaz yatırım dahi yapmadan 250₺ Nakit hesabınızda. Bonus talep sekmemizden deneme bonusunuzu talep etmeniz yeterlidir.

Bonus ile çekim yapabilmeniz için ilgili alanlarda katılım sağlayıp toplam bonus miktarını 1 kere çevirerek bakiyenizi 2500₺ 'ye çıkartmanız gerekmektedir.

İlgili bakiye şartına ulaşmanızın ardından yatırım şartı olmaksızın 2500₺ ulaşan üyelerimiz 250₺ çekim yapabilirler. Bu miktarın üzerindeki bakiye çekim sırasında hesabınızdan silinmektedir.

Deneme bonusu promosyoumuzdan 50 yaş ve altındaki kullanıcılar yararlanabilmektedir.

bahsegir715.com

ordu3507

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
73
29
18
Üye olur olmaz yatırım dahi yapmadan 250₺ Nakit hesabınızda. Bonus talep sekmemizden deneme bonusunuzu talep etmeniz yeterlidir.

Bonus ile çekim yapabilmeniz için ilgili alanlarda katılım sağlayıp toplam bonus miktarını 1 kere çevirerek bakiyenizi 2500₺ 'ye çıkartmanız gerekmektedir.

İlgili bakiye şartına ulaşmanızın ardından yatırım şartı olmaksızın 2500₺ ulaşan üyelerimiz 250₺ çekim yapabilirler. Bu miktarın üzerindeki bakiye çekim sırasında hesabınızdan silinmektedir.

Deneme bonusu promosyoumuzdan 50 yaş ve altındaki kullanıcılar yararlanabilmektedir.

bahsegir715.com
Sağol dost emeğine sağlık

ozantr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
40
18
Talep verdik bakalim onceden kotu dolmus diye reddeilmia

ozantr

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
40
18
Yazdim destege guncelleme var diyor 9 da talepler sonuclancakmis

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,233
1,022
113
hemen onaylanmıyomu bonus talepleri?

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
638
273
63

bahsegir715.com
eyvallah dostum emeğine sağlık deneyelim bakalım😉

Shape01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
159
58
28
bonus eklemesi ne zaman olacak

Meri08:41
Merhaba hoş geldiniz hangi alanda bonus talep etmektesiniz ve kullanıcı adınızı rica edeceğim
08:41

Shape01 Slot alanı efendim

Meri08:42
İşleminizi kontrol ediyorum lütfen hattan ayrılmayınız.

Bonus hesabınıza eklenmiştir. Profilinize tıkladıktan sonra açılan panelden Bonuslar sekmesinden bonusunuzu aktif ederek oyunlara katılım sağlayabilirsiniz. Bol şanslar, keyifli oyunlar dileriz.

jabberwocky97

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
887
113
5 liradan farmladım daha ilk farmda spine girdi 2600 oldu ulan neyse çekim verdim gelirse yazıcam

Serkanka

the Real Slimshady
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,233
1,022
113
Verdim çekim bakalım , yöntem fark ediyomudur acaba