- 43,406
- 47,132
- 113
Konu amacına ulasmıstır konu kilit 🔐
Gtten nefes aldirdi adiler neyseki degdi 😁 tbrkler guzel para iyi degerlendirDestek veren arkadaşlara teşekkür ederim bi sitede grce çekimi yok bi sitede çekim hakkı dolu destek veren herkese dm den ulaşırım öglenlenleyin güzel birşeyler atarız
💕
Dedim gelecek bize de ulasirsan sevinirimsevinirDestek veren arkadaşlara teşekkür ederim bi sitede grce çekimi yok bi sitede çekim hakkı dolu destek veren herkese dm den ulaşırım öglenlenleyin güzel birşeyler atarız
💕
Destek veren arkadaşlara teşekkür ederim bi sitede grce çekimi yok bi sitede çekim hakkı dolu destek veren herkese dm den ulaşırım öglenlenleyin güzel birşeyler atarız
💕
Adamsin dostum Kaç saattir takip ettik ama emektirDedim gelecek bize de ulasirsan sevinirimsevinir
Ulasmassanda canin sagolsun bol sanslar sanaDedim gelecek bize de ulasirsan sevinirimsevinir
Helal reis dünden sonra iyi geldi bu kuponRast Gele 🙄🙄
Gelmiş ben oynamıştım 1.73tenKart bahsi kapalıydı açtılar 1.69 🙄
Vallahi ben başta diyordum son maçı kalmıştı bojo gelir diyordum geldi çünkü alması lazımdıGelmiş ben oynamıştım 1.73ten
Ondan bahsetmiyoruz dostum bizVallahi ben başta diyordum son maçı kalmıştı bojo gelir diyordum geldi çünkü alması lazımdı
Bir ara kart kapanmıştı doğru sonra açıldıOndan bahsetmiyoruz dostum biz
Ben de destek verdim @Baikal1 mesajlarım orda benim emeğini unutma 😉🙂🙏🙋Adamsin dostum Kaç saattir takip ettik ama emektir
@Baikal1 dönüş yaptı mı sanaBir ara kart kapanmıştı doğru sonra açıldı
Yok@Baikal1 dönüş yaptı mı sana