- 7,060
- 3,130
- 113
iddaa yı bıraktım diyen yalan söyler tekrar başlarsınCepte kalmadı kuruş, bıraktım artık komple öylesine giriyorum foruma kafa dağıtmaya
iddaa yı bıraktım diyen yalan söyler tekrar başlarsınCepte kalmadı kuruş, bıraktım artık komple öylesine giriyorum foruma kafa dağıtmaya
Dead or aliv çevir bence 2 3 tl den spora bulaşma70 lirayı 1 saatte 2200 yaptim dün
Sen nasıl Bartın knkCepte kalmadı kuruş, bıraktım artık komple öylesine giriyorum foruma kafa dağıtmaya
1.800 gömdüm valla eksi olarak herkes ısyandadı bu hafta sonu ıyı yedılerBu hafta sonu ben kazandım diyen varsa helal olsun derim
Aynen öyle hatta geçen hafta komple..Bu hafta sonu ben kazandım diyen varsa helal olsun derim
Hele bizim lig adamlar göstere göstere hepsinde şike yaptı valla biz malız gs maçı özellikle iy 1 gol 2 k veriyor kupon iy gol yok ms 2 2 bide 9 kişi kalmış Ankara1.800 gömdüm valla eksi olarak herkes ısyandadı bu hafta sonu ıyı yedıler
Kral bu tipobet alt yapısı adamı katil yapar canlıda saniye falan sayıyo kafayı yediriyor mac öncesi aldın herhaldeŞu nba den çektiğimi hiçbir ligten çekmedim bu hafta dibe vurmamın sebebi herzaman bu nba den dibe vuruyorum nal gibi yinede oynuyorum. Ekli dosyayı görüntüle 48064 Ekli dosyayı görüntüle 48065
Nba ben varya knk neyseEkli dosyayı görüntüle 48080 dün gece nba 1000 1000 gitti
Aynen knk maç önü alırım ben geneldeKral bu tipobet alt yapısı adamı katil yapar canlıda saniye falan sayıyo kafayı yediriyor mac öncesi aldın herhalde
Geçmiş olsun sen toparlarsın kısa zamanda
Knk sende bu şekilde oynama birdaha 1 maça 1 k basma 2 3 maç bul oran 4 5 olsun öyle bas hiç yoktan böyle biri geldiğinde kazanırsın aklı da bulunsunEkli dosyayı görüntüle 48080 dün gece nba 1000 1000 gitti
Bu arada ilk canlı ya başladığım site tipobet şimdiye kadar bir kere sorun yaşamadım burda kaç sene oldu ha noldu bu hafta heryere yatırım yaptım elde sadece yılbaşı çekilişi biletleri kaldı ondanda ümidim yok baya bilet aldımKral bu tipobet alt yapısı adamı katil yapar canlıda saniye falan sayıyo kafayı yediriyor mac öncesi aldın herhalde
Geçmiş olsun sen toparlarsın kısa zamanda
2 kere yatırmadan 500 500 çektim hic sorun yaşamadım aynen baya sağlam siteBu arada ilk canlı ya başladığım site tipobet şimdiye kadar bir kere sorun yaşamadım burda kaç sene oldu ha noldu bu hafta heryere yatırım yaptım elde sadece yılbaşı çekilişi biletleri kaldı ondanda ümidim yok baya bilet aldım
Çok kötü gitmiş naptın kasayımı sıfırladın yav 2.5k Nba ya basılırmı?Şu nba den çektiğimi hiçbir ligten çekmedim bu hafta dibe vurmamın sebebi herzaman bu nba den dibe vuruyorum nal gibi yinede oynuyorum. Ekli dosyayı görüntüle 48064 Ekli dosyayı görüntüle 48065
Knk 4 sayı atmadılar bilerek maçları sağlam biri verdi son 2 dk atmadılar tamamen şikeÇok kötü gitmiş naptın kasayımı sıfırladın yav 2.5k Nba ya basılırmı?
Çok eski site2 kere yatırmadan 500 500 çektim hic sorun yaşamadım aynen baya sağlam site
Geçmiş olsun kötü gitmiş.Knk 4 sayı atmadılar bilerek maçları sağlam biri verdi son 2 dk atmadılar tamamen şike
Eyvallah kardeşim kasan varsa şu maça ms 2 dene yüzde 85 gelir gibi bende yok bakıyorum sadeceGeçmiş olsun kötü gitmiş.
Kasa varda daha bugun girmem trabzonun 2.5 üstünü akan terler sayesinde aldım bugun bana yeter usta.Eyvallah kardeşim kasan varsa şu maça ms 2 dene yüzde 85 gelir gibi bende yok bakıyorum sadece