- 2,603
- 1,360
- 113
Sorma oda gelse super olurduFoteleza maçıda üst bitecek delirme korner aklıma geldik çe
Sorma oda gelse super olurduFoteleza maçıda üst bitecek delirme korner aklıma geldik çe
Barem 210 iyi knkOffff 46 oldu bu maci getirecez ))
Amazonlar iy 1 tane daha yağlasa bariSorma oda gelse super olurdu
Dep atsa daha iyi olur cunku o zaman kesinust olurAmazonlar iy 1 tane daha yağlasa bari
Kanka ny 100 bulmasi lazim ikinci yari cunku biri atmasa oburude atmiyo ama 100 bulursa ny 220 sayi cikar ama olmasa 210 bile tehlike insallah olacakBarem 210 iyi knk
Bilmiyomki knk bakmadım vallaKanla bi futbol lig mi kupami nedir ??? Ilk mac mi 2. Mac mi ilk mac kackac
Bklm artık knk şu futbol da iy 1 gol daha olsa rahat takip edecezKanka ny 100 bulmasi lazim ikinci yari cunku biri atmasa oburude atmiyo ama 100 bulursa ny 220 sayi cikar ama olmasa 210 bile tehlike insallah olacak
Aynen ordayim ben insallah dep atar 2. Golu 3 4 gelir o zamanBklm artık knk şu futbol da iy 1 gol daha olsa rahat takip edecez
Oynadığımız kuruyor anlamadım gitti kç dk dır gol yokAynen ordayim ben insallah dep atar 2. Golu 3 4 gelir o zaman
Olacak insallah dep atsa ilk yari bitmeden insallah olacak ny dedim gibi buda olur insallahOynadığımız kuruyor anlamadım gitti kç dk dır gol yok
Dep atarsa çevirir bu maçı 1 den 2 olmassa şaşırmam bu şikecilerOlacak insallah dep atsa ilk yari bitmeden insallah olacak ny dedim gibi buda olur insallah
İy zor artık knk olmaz iyDep bastiriyo olacak insallah
PenaltıDep bastiriyo olacak insallah
Kaçırır sa sittim sene üst olmaz