Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Borcu Kredi Kartı ve Scil Affı

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
TC Onaylı
4,882
2,999
113

Şöyle birşeye denk geldim olasılığı nedir arkadaşlar yapıkredi,garanti, Vodafone, Türkcell bu dördü patlak benim olursa böyle birşey hayatım yeniden yeşerecek ve asla bir daha bulaşmam takipte kalıp buradan güncelleme yaparız iyi forumlar

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,563
6,665
113
değişen bir şey olmaz ki benim gibi puanı olup aktif sigortası olup herhangi bir borcu olmamasına rağmen kart/kredi çıkmayan binlerce insan var sicil affı bir şeyi değiştirmez tek olumlu yönü borçları plan çerçevesinde ödemek olur o kadar

sallodo123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
325
46
28
Beyler bu garanti yapılandırma kaç ay yapar bilen varmi

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
981
113
değişen bir şey olmaz ki benim gibi puanı olup aktif sigortası olup herhangi bir borcu olmamasına rağmen kart/kredi çıkmayan binlerce insan var sicil affı bir şeyi değiştirmez tek olumlu yönü borçları plan çerçevesinde ödemek olur o kadar
aynı yolun yolsucuyuz

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,671
1,998
113
2014-2106 arası 100 kişiye ortalama iş veren devlete her ay sgk, vergisini paşa paşa ödeyen biri olarak 10 yıldır yüksek maaş ile çalışmama rağmen bir tane kredi kartım bile yok sebebi çeklerimin yazılması, kredi ve kredi kartlarının patlaması maaşım 4 de 1 i le 10 yılda ödenecek bir borç var ortada ama devlet ne yapıyor kanı bozuk demirörene kredi verip ödeme beklemezken benim hesabımda 1 tl görse hemen çöküp vergi borcuma ödüyor

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
981
113
Neden çıkmıyor peki aynı durum bende de var sadece kredi kartım var herhangi bir kredi ödemem de yok çıkmıyor ama
maaş bankam garanti, onlar kendi kara listesine almış. keyfimiz gelene kadar bir şey vermeyeceğiz sana diyor. diğer bankaların sebebini bilmiyorum. anladığım kadarıyla zamanında tel faturalarında yaşanan gecikmelerden ötürü sıkıntı oldu. şu an borç yok, bayadır ödemeler düzgün. herhangi bir çözüm bulamadım

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,445
1,108
113
maaş bankam garanti, onlar kendi kara listesine almış. keyfimiz gelene kadar bir şey vermeyeceğiz sana diyor. diğer bankaların sebebini bilmiyorum. anladığım kadarıyla zamanında tel faturalarında yaşanan gecikmelerden ötürü sıkıntı oldu. şu an borç yok, bayadır ödemeler düzgün. herhangi bir çözüm bulamadım
Akbank / İşbankasi gelirini gösteren belgelerle bu şubelere gitmeyi dene isbankasi kredi kartı verir akbank lazımsa kredi de verebilir belki

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
981
113
Akbank / İşbankasi gelirini gösteren belgelerle bu şubelere gitmeyi dene isbankasi kredi kartı verir akbank lazımsa kredi de verebilir belki
bi ara çok gezdim de vermediler hocam. puan 1100 civarı şu an, o da yeterli değil

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
981
113
1100 dusukmus hocam ama kart vermedikleri sürece de puanı toparlayamazsın kısır döngü
aynen problem o işte. bi ara bankaya para bağlayıp blokeli kart almak lazım da banane diyorum. gün gelir maaş bankam değişir alırım kartımı, dert değil

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
270
63
Akbank maaş bankam bi bok verdikleri yok hala
En son Haziran mayıs ayında kredi çekip temmuz ayında hepsini kapatmıştım. Hemen kapatan kullanıcıları da bankalar sevmiyor diye biliyorum .

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,312
455
83
1 ay önce yapikredi avukatliktim borcu ödedim 10 gün önce iş Bankası hem ek hesap hemde Kredi kartı verdi

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,520
1,146
113

Şöyle birşeye denk geldim olasılığı nedir arkadaşlar yapıkredi,garanti, Vodafone, Türkcell bu dördü patlak benim olursa böyle birşey hayatım yeniden yeşerecek ve asla bir daha bulaşmam takipte kalıp buradan güncelleme yaparız iyi forumlar
Hayatım değişir hayatım

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,189
4,475
113
Bolu gündem haberlerine , ayrıca takvim, hürriyet, milliyet, Türkiye gazetesi, haber 7 vsvs bunlara inanmayın, Google ana sayfada habire asılsız haber uydurup duruyorlar, ilgi çekici bir başlık koyup insanların ilgisini çekiyorlar sonra habere basıyorsun başlıkla alakası yok, yalaka takımı troll ordusu boş beleş medya denen lağım kuyusu

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Her yeni yil böyle birsey gundeme geliyor ama daha uygulanamadi