ARKADASLAR ON AY ONCE AKBANKN İCRAMİ KAPATTİM SEKİZ AYDİR BİR İSYERİNDE ÇALIŞIYORM MAAS TEBE YATİYOR ANCAK BİR TL BİLE KREDİ ESNEK HESAP HİCBİRSEY VERMİYORLAR .. YUKSEKDE MAAS ALİYORM NOLCAK BOYLE SANKİ HİC VERMEYECEKLER GİBİ VARMİ BİLGİSİ OLAN
Bana banka selam bile vermiyoARKADASLAR ON AY ONCE AKBANKN İCRAMİ KAPATTİM SEKİZ AYDİR BİR İSYERİNDE ÇALIŞIYORM MAAS TEBE YATİYOR ANCAK BİR TL BİLE KREDİ ESNEK HESAP HİCBİRSEY VERMİYORLAR .. YUKSEKDE MAAS ALİYORM NOLCAK BOYLE SANKİ HİC VERMEYECEKLER GİBİ VARMİ BİLGİSİ OLAN
Puanın kaç baktınmıARKADASLAR ON AY ONCE AKBANKN İCRAMİ KAPATTİM SEKİZ AYDİR BİR İSYERİNDE ÇALIŞIYORM MAAS TEBE YATİYOR ANCAK BİR TL BİLE KREDİ ESNEK HESAP HİCBİRSEY VERMİYORLAR .. YUKSEKDE MAAS ALİYORM NOLCAK BOYLE SANKİ HİC VERMEYECEKLER GİBİ VARMİ BİLGİSİ OLAN
Yüksek maaş deyince maaş nedir merak ettim vallaARKADASLAR ON AY ONCE AKBANKN İCRAMİ KAPATTİM SEKİZ AYDİR BİR İSYERİNDE ÇALIŞIYORM MAAS TEBE YATİYOR ANCAK BİR TL BİLE KREDİ ESNEK HESAP HİCBİRSEY VERMİYORLAR .. YUKSEKDE MAAS ALİYORM NOLCAK BOYLE SANKİ HİC VERMEYECEKLER GİBİ VARMİ BİLGİSİ OLAN
Hiç vermesinler boşver. Yeniden başına bela olurARKADASLAR ON AY ONCE AKBANKN İCRAMİ KAPATTİM SEKİZ AYDİR BİR İSYERİNDE ÇALIŞIYORM MAAS TEBE YATİYOR ANCAK BİR TL BİLE KREDİ ESNEK HESAP HİCBİRSEY VERMİYORLAR .. YUKSEKDE MAAS ALİYORM NOLCAK BOYLE SANKİ HİC VERMEYECEKLER GİBİ VARMİ BİLGİSİ OLAN
17.004 TL.. asgari ücretten 2 TL fazla buYüksek maaş deyince maaş nedir merak ettim valla
E develete bak orda icralar hala görünüyordur. Onları kapatman lazım. Cüzi bir ödemeleri oluyor. Ondan red alabiliyor olmalısın ...ARKADASLAR ON AY ONCE AKBANKN İCRAMİ KAPATTİM SEKİZ AYDİR BİR İSYERİNDE ÇALIŞIYORM MAAS TEBE YATİYOR ANCAK BİR TL BİLE KREDİ ESNEK HESAP HİCBİRSEY VERMİYORLAR .. YUKSEKDE MAAS ALİYORM NOLCAK BOYLE SANKİ HİC VERMEYECEKLER GİBİ VARMİ BİLGİSİ OLAN
Kardeşim bu icralar kapatıldığı halde halen gorunuyor ne yapamam lazim bilgin var mıE develete bak orda icralar hala görünüyordur. Onları kapatman lazım. Cüzi bir ödemeleri oluyor. Ondan red alabiliyor olmalısın ...
Dosyaların hepsi infaz da kapatıldıKardeşim bu icralar kapatıldığı halde halen gorunuyor ne yapamam lazim bilgin var mı
Tmm işte ondan sürekli red alıyorsun. Bu icrayi hangi avukat ile kapattiysan ona sor . O sana icra müdürlüğüne bağlı bir iban veriyor . Şu kadar ödeme yapacan diyor. Onu ödeyince 1-2 Gune e devlette gorunmiyor ...Kardeşim bu icralar kapatıldığı halde halen gorunuyor ne yapamam lazim bilgin var mı
Eğer avukat yoksa hangi icra müdürlüğune bağlı icra ise oraya git anlar derdini onlar yönlendirir seni ...Kardeşim bu icralar kapatıldığı halde halen gorunuyor ne yapamam lazim bilgin var mı