Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bankamatik Paramı Yutdu

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,717
113
beyler sa ziraat kartına pttmatikden besbn tl yatirdim sonra beyle kaldi paranız iyade ediliyor dedi ama parayı iyade etmedi ziraat musteri hizmetlerni aradim gun içinde hesabina yatmazsa bilmem ne islemi baslatin dedi simdi sorum su gun icinde hesaba yatar mi ? yatmazsa ne kadar surede alirim parayi abk

F80ABB05-D8E1-40B9-B5A4-965EF5CC3416.jpeg

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,587
1,678
113
beyler sa ziraat kartına pttmatikden besbn tl yatirdim sonra beyle kaldi paranız iyade ediliyor dedi ama parayı iyade etmedi ziraat musteri hizmetlerni aradim gun içinde hesabina yatmazsa bilmem ne islemi baslatin dedi simdi sorum su gun icinde hesaba yatar mi ? yatmazsa ne kadar surede alirim parayi abk

Ekli dosyayı görüntüle 299440
Bankayı ara bankamatk ni vardır oralarda bir yerde onlar ekranda görürler hemen geçerler hesabina

Herbokolog

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,587
1,678
113

Bankamatik no *

Herbokolog

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,587
1,678
113
Sen bir daha ara bankayı darla sürekli geçer hemen

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,611
12,784
113
En korkutucu yöntem hesabına para yuklerken farklı banka kart farklı banka atm illaki sorun cikiyor ben papara kullaniyorum farkli atmlerde

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,572
4,855
113
Aynı banka olunca Max 48 saat. Farklı banka olunca 3 aya kadar uzuyor. Ben 4k parayı farklı banka olduğu için 2 ayda almıştım

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,603
5,615
113
Dost öncelikle geçmiş olsun.Aynı olayı Ekim ayında yaşadım.Halkbankasından Ziraat kartıma para yatırırken 4K para içeride kaldı.Sen Ziraati arayacaksın oradan geri bildirim oluşturacaksın.Ama sana kötü haberim var bana tam 3 ay sonra yattı para.Zaten sanada papağan gibi aynı şeyi diyecekler yasal süreç 30 ile 180 gün arası diye.Aynı bankadan parayı yutunca 1 hafta içinde yatıyormuş ama farklı bankadan işlem yapınca 180 günü buluyor.Bende inanmadım o kadar süreceğini ama bizzat başıma geldi ve tam 3 ayın sonunda yattı hesabıma

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,717
113
Dost öncelikle geçmiş olsun.Aynı olayı Ekim ayında yaşadım.Halkbankasından Ziraat kartıma para yatırırken 4K para içeride kaldı.Sen Ziraati arayacaksın oradan geri bildirim oluşturacaksın.Ama sana kötü haberim var bana tam 3 ay sonra yattı para.Zaten sanada papağan gibi aynı şeyi diyecekler yasal süreç 30 ile 180 gün arası diye.Aynı bankadan parayı yutunca 1 hafta içinde yatıyormuş ama farklı bankadan işlem yapınca 180 günü buluyor.Bende inanmadım o kadar süreceğini ama bizzat başıma geldi ve tam 3 ayın sonunda yattı hesabıma
Savol dostum 3 ay sonra askerm

Son düzenleme:

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,086
3,459
113
Karşı tarafa magduriyet davası aç onlara bildiri gider gitmez paran elinde bankalar cimridir tazminat odemek işlerine gelmez 😁

Albatross

HiraiZerdüş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
871
113
O atm yi nasıl sağlam bıraktın la ben olsam parçalardım aw

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,978
577
113
Para provozyonda kalır 14 gün içinde hesabına yatar

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,154
113

benim böyle deniz bank atmsinde olmuştu 7 ay sonra geri verdiler

Kieller67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
467
192
43

Ben enpara kartımla Denizbank'dan yatırırken aynısı olmuştu. 6-7 saat sonra parayı hesaba geçmişlerdi belki aynısı olur.