- 34,552
- 19,154
- 113
altı ay olsun dost altı ay sonra geleceğine hiç gelmesin daha iyi aw beklemek yoruyor awEn fazla 6 ay diyo
altı ay olsun dost altı ay sonra geleceğine hiç gelmesin daha iyi aw beklemek yoruyor awEn fazla 6 ay diyo
Kardeşim ziraat direkt veriyor kartı pazartesi gitEn fazla 6 ay diyo
Kart bende parayı yutduKardeşim ziraat direkt veriyor kartı pazartesi git
sen konuyu yanlış anladın dost parayı yemiş kartı değil birde ptt yemiş ziraat değilKardeşim ziraat direkt veriyor kartı pazartesi git
Vay enayiKart bende parayı yutdu
He pardon 😄sen konuyu yanlış anladın dost parayı yemiş kartı değil birde ptt yemiş ziraat değil
Hesabına geri yatıyor paran merak etme o zaman 1 hafta içinde, sen bankayı ara ATM numarasini ve saatini söyle yeterliKart bende parayı yutdu
KesVay enayi
Aynısı benim başıma geldi halkbantan ziraat hesabıma yaptırırken param kaldı 1700 TL 5 ay sonra hesabıma geçtiler başka banka olduğu için geçmiş olsun ustad 1 ay ile 6 ay arasında işlemin sonuçlanırbeyler sa ziraat kartına pttmatikden besbn tl yatirdim sonra beyle kaldi paranız iyade ediliyor dedi ama parayı iyade etmedi ziraat musteri hizmetlerni aradim gun içinde hesabina yatmazsa bilmem ne islemi baslatin dedi simdi sorum su gun icinde hesaba yatar mi ? yatmazsa ne kadar surede alirim parayi abk
Ekli dosyayı görüntüle 299440