Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Banko 2.05 Araba Satmalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
3000
Kupon Oranı
2.05

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
705
113
BeklemedeyiIMG_3129.jpeg

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
705
113
Herkese çok teşekkür ediyorum makara yapan yapmayan vakit ayıran herkese iyi yeni yıllar 🫡🫡

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,869
1,433
113
bankadan kredı cekıp borca gırdım tesekkurler BANKO maç için

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
1,106
113
Gırgır şamata istiyorsan yaz fıkra okuyalım banko basın diye maç atmak komiklik olmuyor. Şurada bunun şaka olduğunu anlamayıp kendi icin önemli parasını basan varsa eminim çok egleniyorlardir şu an ne güzel komiklik yaptın diye

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
705
113
Gırgır şamata istiyorsan yaz fıkra okuyalım banko basın diye maç atmak komiklik olmuyor. Şurada bunun şaka olduğunu anlamayıp kendi icin önemli parasını basan varsa eminim çok egleniyorlardir şu an ne güzel komiklik yaptın diye
abi ironi damgası var ytd damgası var yıllardır her iddia bayisinde veya filmlerde dahi konu olmuş bi mizahtır bu bundan bankosu yok diye her şeyi bu kadar ciddiye alırsan hayatın tadını yaşayamazsın abi sağlığa bir şey olmasın giden para olsun ben tahminimi paylaştım ve kaybettim budur yani

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,881
2,968
113
abi ironi damgası var ytd damgası var yıllardır her iddia bayisinde veya filmlerde dahi konu olmuş bi mizahtır bu bundan bankosu yok diye her şeyi bu kadar ciddiye alırsan hayatın tadını yaşayamazsın abi sağlığa bir şey olmasın giden para olsun ben tahminimi paylaştım ve kaybettim budur yani

calimly

Tenis Medarı İftiharı🎾
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,678
705
113
Abiler arkadaşlar umarım 2025’bol kazançlı bir yıl olur spordakiler 100 oran slottakiler max’ını bulur 🤝🏼☺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...