oynamadım m maç önerde oynyayımDayı dünden beri sen onu oynamadinmi bune sabır 😐
ben zar zor kupon yapmayı öğrenmişm bu kadarını söyleyeyim sanaoynamadım m maç önerde oynyayım
Vereyim mi dostben zar zor kupon yapmayı öğrenmişm bu kadarını söyleyeyim sana
Saat 9 daki Peru maçı üstarkadaşlar bir maç önerebilir misiniz maçlarla aram hiç yok sadakat bonusu geldi 2 orndan tek maç lazm
eyvallah teşekkürlerSaat 9 daki Peru maçı üst
Birde watford maçına üst oynadım ikisinden birini secebilirsin benim de 1.90 oran zorunlulugum vardı bu iki maça oynadim çok guveniyorum diyemem tabi
eyvallahİlk yarı inter turku takım golü 0.5 üst
watford maçı 2.5 üst olarak mı oynayayımSaat 9 daki Peru maçı üst
Birde watford maçına üst oynadım ikisinden birini secebilirsin benim de 1.90 oran zorunlulugum vardı bu iki maça oynadim çok guveniyorum diyemem tabi
Atmış turkueyvallah
watford maçı 2.5 üst olarak mı oynayayım
Bence üst inşallah yanilmam henüz oynamadiysan öneririmeyvallah
watford maçı 2.5 üst olarak mı oynayayım
All Sad macı 5.5 üst olur bencearkadaşlar bir maç önerebilir misiniz maçlarla aram hiç yok sadakat bonusu geldi 2 orndan tek maç lazm
Frebet miktarın kaç ki çok mu yuksek
Dost maç veririm ama yatarsa karismam200 tl
iki ayrı siteden 200 er tl toplam 400 tl iki ayrı sitede tek şart 2 orandan bir maç yapmam lazım paramın hepsinde bitirdiğim için bir harçlık olurdu bana en azındanFrebet miktarın kaç ki çok mu yuksek
Ozaman çapraz almaya calisiki ayrı siteden 200 er tl toplam 400 tl iki ayrı sitede tek şart 2 orandan bir maç yapmam lazım paramın hepsinde bitirdiğim için bir harçlık olurdu bana en azından
iki ayrı siteden 200 er tl toplam 400 tl iki ayrı sitede tek şart 2 orandan bir maç yapmam lazım paramın hepsinde bitirdiğim için bir harçlık olurdu bana en azından
Bence üst inşallah yanilmam henüz oynamadiysan öneririm
Hayırlısı bol sans
biri geldi diğeri fark etmez artık eyvallahOzaman çapraz almaya calis
Bolsansbiri geldi diğeri fark etmez artık eyvallah