- 1,463
- 610
- 113
Ben -4 barca oynadım ama yedırmezler o parayı bize. Kesin bir bokluk çıkacak
Banada öyle geliyor GS az bı iyi oynasa GS supriz yapabilir dicemde GS n'ın durumu ortada tahmin yapılması bence zor bir maçBen -4 barca oynadım ama yedırmezler o parayı bize. Kesin bir bokluk çıkacak
Yukarıdaki yorumlarıma gore iy beni şaşırtmadı ama 3.5 üst aldıkbugün de barca mı patlattı herkesi
Herşey olabilir ama GS harbi çok kötü .Maç sonu: Direk GS verdim.17.00 oranda.
Ne bekliyon dost deplasmanda barçayla oynuyon galatasaraylı değilim ama helal olsun adamlara çok iyi mücadele ediyorlar ayrıca barçanında öyle net pozisyonu yokHerşey olabilir ama GS harbi çok kötü .
Bı kaç fırsat yakaladı değerlendiremedi onun dışında Barça yarı sahası gözükmedi desem yeridir
Ya 0-0 Gol gelirse de ilk gol gsMaç sonu: Direk GS verdim.17.00 oranda.
Korner de bol geliyor.korner üst oynamak en iyi seçenek.Ya 0-0 Gol gelirse de ilk gol gs
Kucuk dusurmedi ne oldu kendi kucuk dustu.simdi bide elenirse sen kucuk dusurmeyi gorursun fenerliyim ama köküne kadar gsliyim o gun ve her avrupa macindaXavi nin açıklaması var beyler barça yedek cikicak
Kendisi söyledi. Gs yi iplemedigi belli her türlü türü geçeriz kafasında xavi. Oyuncularımı dinlendiricem diye küçük düşürmemek için farklı dil kullandı. Insan üzülüyor valla türk takımının bu hallere gelmesine. Avrupa da bir olmak lazım
Eski sjneder drogbali gs olsa bu turu geçebilirdi eski barça değil çünkü.
Skor olarak da 2 0 düşüncesindeyim