Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Barış Alper'de Sınır 30 Milyon Euro

irrest1ble

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,338
906
113
Ferdinin yaptigi ortalari ac bir izle ,istatistik mini etek gibidir size kabaca bir fikir verir ama en önemli yeri göremezsin diye boşuna dememiş ferguson 3 maçta attığı 3 4 kilit pasla kilit pasta 3. Olmuş ferdi ,fenerde 54 macta yaptığı asist sayısı 5 onunda 2 si aynı maçta,topla gider gider sonuc 0 ,ferdinin 1 tane kafaya kondurdugu orta yok ,adam orta yapamiyor ,ama gunumuz futbolunda esek gibi koşup bir işe yaramayan oyuncular revaçta, ferdi gibi çok topcu oynuyor büyük kulüplerde,o futbolcunun iyi olduğundan çok kulüplerin saçma sapan futbol anlayışıyla alakalı,madem cok elit ve iyi hollanda pasaportu bulunan ferdiyi simdiye 10 kez almalari gerekti ama alan yok nedense
Normalde senin gibi bir Futbol Tanrısı ile tartışmaya girmem fakat Ferdi 3 maçta 10 kilit pas atmış. De Bruyne 11, Eriksek 13 kilit pas atmış. Ferdi'nin asist sayısının az olmasının sebebi Dzeko'nun zibilyon tane gol kaçırması olabilir mi mesela ? Ya da Cemil olabilir mi ? :D Ferdi'yi takip ediyorlar bu arada. En son Dortmund istiyordu sizinkiler 30 isteyince alternatif adaylara yöneldiler. Turnuva sonrası her türlü teklif alır gidince de ah vah edersiniz. Ayrıca madem o kadar kötü verelim 10-15 bize satın Ferdi'yi ? Ben sol bekte Ferdi görmek isterim takımımda

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,189
24,884
113
Normalde senin gibi bir Futbol Tanrısı ile tartışmaya girmem fakat Ferdi 3 maçta 10 kilit pas atmış. De Bruyne 11, Eriksek 13 kilit pas atmış. Ferdi'nin asist sayısının az olmasının sebebi Dzeko'nun zibilyon tane gol kaçırması olabilir mi mesela ? Ya da Cemil olabilir mi ? :D Ferdi'yi takip ediyorlar bu arada. En son Dortmund istiyordu sizinkiler 30 isteyince alternatif adaylara yöneldiler. Turnuva sonrası her türlü teklif alır gidince de ah vah edersiniz. Ayrıca madem o kadar kötü verelim 10-15 bize satın Ferdi'yi ? Ben sol bekte Ferdi görmek isterim takımımda
Hani çağırdığın kızlar nerdeler osman

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,533
350
83
Sasha boey de bu grupta bir oyuncuydu ,topla gider gider ne asist ne gol atar ferdinin fransiz versiyinuydu,Tuchel malı 30 milyon verdi ama bayernde toplam 20 maça çıkamadan başka yere gidecektir,çünkü bayern taraftarı yeteneği kısıtlı oyuncuya tahammül etmez arkasına teneke bağlayıp gönderirler,seneye gs kiralık olarak alır boeyi ,kanat oyuncusu gornek isteyenler bayern leverkusenin kanat beklerine baksin,kac asist kac golle oynamislar,

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,300
50,729
113
Beyler arda guler kaca gitmisti hatirlayan varmi?

irrest1ble

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,338
906
113
Sasha boey de bu grupta bir oyuncuydu ,topla gider gider ne asist ne gol atar ferdinin fransiz versiyinuydu,Tuchel malı 30 milyon verdi ama bayernde toplam 20 maça çıkamadan başka yere gidecektir,çünkü bayern taraftarı yeteneği kısıtlı oyuncuya tahammül etmez arkasına teneke bağlayıp gönderirler,seneye gs kiralık olarak alır boeyi ,kanat oyuncusu gornek isteyenler bayern leverkusenin kanat beklerine baksin,kac asist kac golle oynamislar,
ADAM SAKATLANDIĞI İÇİN OYNAMADI. İlk maçında da sol bekte oynattı Tuchel manyağı. Başka yere gider gitmez bilemem oyuncunun çalışmasına, uyum sağlamasına vs bağlı. Boey'nin gitme sebeplerinden birisi FİZİKLİ olması, ikincisi savunmasının üst düzey olması , üçüncüsü de şampiyonlar liginde oynadığı maçlar. Lütfen bundan sonra benimle değil senin kalibrende olan bir diğer Futbol Tanrısı Ahmet Ercanlar ile tartışırsan sevinirim.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
94,300
50,729
113
Ferdinin %100 gidecegini dusunuyorum ama nereye gider kimbilir.bmce ingilteyere gidicek yada almanya

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,428
43,935
113
ADAM SAKATLANDIĞI İÇİN OYNAMADI. İlk maçında da sol bekte oynattı Tuchel manyağı. Başka yere gider gitmez bilemem oyuncunun çalışmasına, uyum sağlamasına vs bağlı. Boey'nin gitme sebeplerinden birisi FİZİKLİ olması, ikincisi savunmasının üst düzey olması , üçüncüsü de şampiyonlar liginde oynadığı maçlar. Lütfen bundan sonra benimle değil senin kalibrende olan bir diğer Futbol Tanrısı Ahmet Ercanlar ile tartışırsan sevinirim.
Az önce Boey’i mi bokladı o 😂😂😂😂😂😂😂😂

irrest1ble

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,338
906
113
Ferdinin %100 gidecegini dusunuyorum ama nereye gider kimbilir.bmce ingilteyere gidicek yada almanya
İngiltere için fiziği ideal ama savunma zaafları hala var. 20-25 arasına Dortmund tamam diyebilirdi bence. Ki Ferdi için ideal bir takım olurdu

irrest1ble

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,338
906
113
Az önce Boey’i mi bokladı o 😂😂😂😂😂😂😂😂
Bizim millet herkesi bokluyor anlamıyorum ben. Milli Takım ruhu da kaybolmuş insanlarda. Fenerbahçe taraftarına Ferdi övüyorum burada dost daha ötesi mi var :D

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,533
350
83
3 maclik istatistik hic bir sey ifade etmez oynadigimiz takimin biri 80 dk 10 kisi oynadi oburude gurcistan ,portekiz macinda kac kilit pas yapmis ona bakalim,zaten zorluk derecesi yuksek maclarda surekli kademe hatasi yapıyor, Sen bana bir tane ferdinin adamın kafasına yaptığı orta goster haklısın diyeyim,arsenal ve napoli geldi izledi bu sene teklif bile vermediler ,dortmundda istemesinin sebebi nuri şahin verecekleri 15 geçmez,bir sezon fenerin maçlarını izlesen ferdinin ne kadar çok kademe hatası yaptığını görürsün,zaten napoli ve arsenal teklif vermeme sebebi bu kademe hataları ve tuttuğu adama kafa vurdurmasi,boyu kısa diyeceksinde real deki carvahal ferdi kadar ama tuttuğu adam kafa vurabiliyor mu,

irrest1ble

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,338
906
113
3 maclik istatistik hic bir sey ifade etmez oynadigimiz takimin biri 80 dk 10 kisi oynadi oburude gurcistan ,portekiz macinda kac kilit pas yapmis ona bakalim,zaten zorluk derecesi yuksek maclarda surekli kademe hatasi yapıyor, Sen bana bir tane ferdinin adamın kafasına yaptığı orta goster haklısın diyeyim,arsenal ve napoli geldi izledi bu sene teklif bile vermediler ,dortmundda istemesinin sebebi nuri şahin verecekleri 15 geçmez,bir sezon fenerin maçlarını izlesen ferdinin ne kadar çok kademe hatası yaptığını görürsün,zaten napoli ve arsenal teklif vermeme sebebi bu kademe hataları ve tuttuğu adama kafa vurdurmasi,boyu kısa diyeceksinde real deki carvahal ferdi kadar ama tuttuğu adam kafa vurabiliyor mu,
Savunmasının iyi olduğunu kimse söylemedi ki ? Boey'nin de hücumu yok mesela. Zaten ikisini bir arada yapabilenler dünyanın en iyi takımlarında oynuyorlar. Bak diyorum 15 verelim alalım o kadar kötüyse Ferdi'yi. Buna karşı çıkacak Galatasaray taraftarı olduğunu sanmıyorum

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,533
350
83
Kulüpler yanlış transfer yapabilir atleticoda joa felice 120 milyon verdi zamaninda ,boeyin bayerne gitmesi onun süper oyuncu olduğunu göstermez, bayernde oynayabilecek mi o zayıf tekniğiyle ona bakalım,seneye 15 maç oynayamaz buda benim iddaamdir,sende a spordaki gs yalaklarıyla tartışabilirsin,

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,714
19,188
113
Savunmasının iyi olduğunu kimse söylemedi ki ? Boey'nin de hücumu yok mesela. Zaten ikisini bir arada yapabilenler dünyanın en iyi takımlarında oynuyorlar. Bak diyorum 15 verelim alalım o kadar kötüyse Ferdi'yi. Buna karşı çıkacak Galatasaray taraftarı olduğunu sanmıyorum
İkisini iyi yapabilen bir kişi vardı o da Dani Alvesdi