- 3,524
- 2,504
- 113
Yorumlarınızı merak ediyorum Galatasaray alır gibi geliyor bana sizce ?
yapma be reis Galatasaray a kasa basacaktimbaşakşehir ilk hafta yenilmiş bu hafta karşısına liverpol çıksa yener
kardeşim ben 23 yıldır galatasaraylıyım öyle yaptım yorumumuyapma be reis Galatasaray a kasa basacaktim
mesela bu arkadaş sebo reisin yanında her hafta marşlarla gs maçına giden tiplerlden bunlara göre gs kimle yaparsa yapsın kazanır ama kumarbaz adam artık bu işlerde kaşarlanmıştır bilir az çok maçta nolup ne olmıcağınıGalatasaray kazanacaktır falcao abim dün dinlendi hafta sonu şov yapacak
ya Başakşehir nereye yeniyor fanatik galatasaraylıyım oynadığımız top belli takım gayet iyi durumda Kasa basmasan bile 2 oyna derim kasa basacaksan riske atmak istemiyorsan 0-2 Çifte yüklü gir kralyapma be reis Galatasaray a kasa basacaktim
Veya gol var oyna sana alternatif tavsiyem aldığımız kaleci Fatih her maçta gol yiyebilecek bir kaleci güven veriyor ama bir Muslera değil kesin gol yer Galatasaray banko atar zaten Vara kasa atabilirsinya Başakşehir nereye yeniyor fanatik galatasaraylıyım oynadığımız top belli takım gayet iyi durumda Kasa basmasan bile 2 oyna derim kasa basacaksan riske atmak istemiyorsan 0-2 Çifte yüklü gir kral