- 3,721
- 1,814
- 113
Boston cevirebilir dostBoston 3 ve 4. Periyotlarda bi bi fırfır yapsa ya hiç umudum yok
Boston cevirebilir dostBoston 3 ve 4. Periyotlarda bi bi fırfır yapsa ya hiç umudum yok
Hadi beeee gelsin yazik olmasin kuponaKalebetle devam edelim bu sefer bakalım bol şans herkese güzel bir gece olsun ufak bi jest yapalım arkadaşlara
Sanane napcan maçı mı kurutacanBoston 111 üst mü bekleniyordu ben anlamadım ki
Sanane napcan maçı mı kurutacan
Maç bitmiş akıllım zaten . Dolanıyorum işte ekmeğimin derdindeyimSanane napcan maçı mı kurutacan
Umut bak harbi şu an sinirlendim sana dövesim geldi geneSanane napcan maçı mı kurutacan
Ozaman neden soruyorsun Çukur daki remziMaç bitmiş akıllım zaten . Dolanıyorum işte ekmeğimin derdindeyim
Senin vurduğun yerde gül biter abiUmut bak harbi şu an sinirlendim sana dövesim geldi gene
Vitesin olayım seninSenin vurduğun yerde gül biter abi
O kadar da değil şımarma gece gece hadi ben yatıyom bu sefer harbiden uykum geldıVitesin olayım senin
Anlıyorum , hoşcakal.O kadar da değil şımarma gece gece hadi ben yatıyom bu sefer harbiden uykum geldı
Boston cevirdi de dallas son periyot 17 sayı attı ve milvakue sıçtı aslında nba üç maç oynuyacan başka olmazBoston cevirebilir dost
Bol sansKalebetle devam edelim bu sefer bakalım bol şans herkese güzel bir gece olsun ufak bi jest yapalım arkadaşlara