- 15,866
- 26,586
- 113
Çekilişi adminler yapıyor dost beklemede konularında istedigine özelden yazarsinE adaletli olsun diye yapıyorum bunu o kadar insan emek vermiş ayıp olmasın diye niye ban yiyorum anlamadım
Çekilişi adminler yapıyor dost beklemede konularında istedigine özelden yazarsinE adaletli olsun diye yapıyorum bunu o kadar insan emek vermiş ayıp olmasın diye niye ban yiyorum anlamadım
Aynen dost yaz hadi bekliyorumNeyse kendim çekip yazarım çıkanlara
Kafana gore sec dost cekilis yapmaE adaletli olsun diye yapıyorum bunu o kadar insan emek vermiş ayıp olmasın diye niye ban yiyorum anlamadım
o zaman çıkanlara sen özelden yaz en iyisi o serbesttir heraldeVay arkadaş neyse nefes almak serbest
Tsk dost bu kazanca 3 kisi verdiğin için ben teşekkür ederimNeyse kendim çekip yazarım çıkanlara
Senle beraber 4 oldu 😂Tsk dost bu kazanca 3 kisi verdiğin için ben teşekkür ederim
Allahım yaRecep beğendiğine göre köfteyi kaptı
Yine mi cekilis cikmadi 6 kişiden 3 kişiye cikmayana bi de ben vururum dost yanlış yaptinSenle beraber 4 oldu 😂
Dost dmne bakarsan sana zahmet bekliyomda 😂Yine mi cekilis cikmadi 6 kişiden 3 kişiye cikmayana bi de ben vururum dost yanlış yaptin
Yanliz degilsin dost 😀okunmamış dm bulunmuyormuş o zaman bana çıkmadı heralde kazananları tebrik ederim. hocam seninde kesene bereket daha çok kazanırsın inşallah. olursa yeni kupon yine takip edelim bizde nasipleniriz
Onun alacağı yok dost onunkini de bana yollaDost dmne bakarsan sana zahmet bekliyomda 😂
Dost dm kalabalık sevenimiz cokDost dmne bakarsan sana zahmet bekliyomda 😂