Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bayern'e Karşı Ne Yapacağız

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,013
1,436
113
Bence kadro olarak bayern oyun geometrisi olarak city..
Net dünyanın en iyisi m.city de Haland ekstra var sadece
Münih defans hattı özellikle bekler orta saha mükemmel seviye
Gs rams parkta kaza bela kacirdikalrini atsaydi bu benim görüşüm bu senenin en flash skoru ve suprizi olurdu

Almanya da biz m. Unt oydagi gibi oynaması gerektigini ve ben mertens banko oynamalı orta saha direnç katması için keremi daha alıp .
Yoksa samiyendeki gibi önde baskı falan filan derse 5-6 yer döneriz

Umarım onurlu bir gece yaşatır asda olsa ümidim var hem Dortmund tan çıkıp hemde kucukseyeceginj düşündüğüm için

Hayırlısı olsun

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,830
1,404
113
Bayern cityi bu sene net eler. Harry kane geldi.
Harry kane komple forvet. Adamın ayağından top alamıyorsun ve net bitirici geçen sene moting ile oynuyorlardı.
Tuchel chelsea ile bile city' i eledi diğer taraftan
Son olarak city oyun hızı ve pas siddeti cok fazla ama önlem alınması en zor takım bayern.
Adamlar koşuyorlar ve ayakta kalıyorlar.
Fenere falan cok iyi takım diyorlardı
Ben avrupa futbolunu cok takip ederim
Fener o önde baskıyı geçtim bayerni ki bayern 10 atar leverkusene falan yapsin elek ederler

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,830
1,404
113
ne yaparsa yapsın gslılerın bıle macla alakalı bır umudu yokken bız neyı konusuyoruz mın 5 atar bayern
Muhim olan rekabetin içinde kalmak. Spartak tornavida ile oynasaydık kendimiz geliştiremezdik, fener gibi ilk ciddi maçta kendi sahanda elek olur, alay malzemesi olurduk.

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,399
47,128
113
Muhim olan rekabetin içinde kalmak. Spartak tornavida ile oynasaydık kendimiz geliştiremezdik, fener gibi ilk ciddi maçta kendi sahanda elek olur, alay malzemesi olurduk.
Fenerliler Yan odada SEni beklıyor Ruh hastası

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
Bence kadro olarak bayern oyun geometrisi olarak city..
Bayern de yıllardır kadro iyi başarı yok , psg nin Almanya şubesi işte yarı finalde gg yaparlar onları suan Madrid iyileşti gibi İngiltere de zaten Arsenal newcastle yükseliyor

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,399
47,128
113
Konuyu ben açtım
Erkek arkadaşın değilim ama her iletimi yorumlayıp trollük yapıyorsun.
tamam git haplarını al saatın geldı konu senin olabilir biz kımlerın konuları kıtlendıgını gorduk burada

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,830
1,404
113
Bayern de yıllardır kadro iyi başarı yok , psg nin Almanya şubesi işte yarı finalde gg yaparlar onları suan Madrid iyileşti gibi İngiltere de zaten Arsenal newcastle yükseliyor
Moting vardı, lewa ile kazandılar her şeyi. Newcastle, arsenal falan 1 alt seviye. Real'de bellingham, valverde, tchoumani var forvetsiz oynuyotlar.

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
Bayern cityi bu sene net eler. Harry kane geldi.
Harry kane komple forvet. Adamın ayağından top alamıyorsun ve net bitirici geçen sene moting ile oynuyorlardı.
Tuchel chelsea ile bile city' i eledi diğer taraftan
Son olarak city oyun hızı ve pas siddeti cok fazla ama önlem alınması en zor takım bayern.
Adamlar koşuyorlar ve ayakta kalıyorlar.
Fenere falan cok iyi takım diyorlardı
Ben avrupa futbolunu cok takip ederim
Fener o önde baskıyı geçtim bayerni ki bayern 10 atar leverkusene falan yapsin elek ederler
Lewamdowski Kane den daha iyi bundan 2-3 yıl önceki kadroları çok daha iyidi yine de eleyemediler