- 1,120
- 300
- 83
Ahhahshaha ulan ne desem ters@Dexter var mı banko ya da sen oynadın mı bişey tersi basim knka
Ahhahshaha ulan ne desem ters@Dexter var mı banko ya da sen oynadın mı bişey tersi basim knka
Yakma bizi buz hokeyi almasa tenisi alalım diyorum
bak korkudan yazamamışım bileEkli dosyayı görüntüle 72398 Pardon birader bilemek baştan baştan baksaydım köln macını 60.dkda getirirdik
30k dan 10 k çektim onu da atacağım birazdan ne meraklı çıktın sendeSen 30k gorselini gonderecektin merak etmistik)
muhammed ali hayranıyız reis onun laflarından alıntı iştebak korkudan yazamamışım bile
Bol şans kardeşim inşallah gönlünce olurmuhammed ali hayranıyız reis onun laflarından alıntı işte
knka takip ederim masa tenisini bu adamları da tanıyorum ikisi de 3-1 den aşşagı maç bitirmez nadirdir bakacazbol şanslar bro masa tenisi düşük oranlar hep korkutur beni ama wonlar
bence 1000 tlyi zorlama 400 cek baska sitede devam et ?kupon gelirse devam ederiz max çekim 1000 tl tümbette valla 0.20 kurustan jetx le yaptım parayı umarım sorun çııkarmazlar çekersem
sen nerdesin yaKankam simdi zipllatir kasayi
büyü bozdurmaya mı gittinKankam simdi zipllatir kasayi
reis şöyle bi sorun var hat abimin üzerine operatör değiştim malatyaya yolladılar hattı ben trabzondayım persembe verdiler kargoya hala gelmedi yoğunluk var bu aralar o yüzden papara banka hesabı vb. giremiyorum o yüzden burda 1000 e kadar devam ederiz başarırsak da hattım gelince sizleri görebilirim ancakbence 1000 tlyi zorlama 400 cek baska sitede devam et ?