- 6,569
- 1,781
- 113
max cekim 1000 knkHadi 2.ci mac gelsinde. Kanka bu bonusmu ? Maks cekim olabilir ona iyi bak sen
max cekim 1000 knkHadi 2.ci mac gelsinde. Kanka bu bonusmu ? Maks cekim olabilir ona iyi bak sen
tümbetin freespinlerinden kalan 20 kurus1000 tl max çekimi knka 0.20 kurustan başladık bakalım
max cekim 1000 knk
20 kurustan 1kyaparsan site saglam sövermax cekim 1000 knk
bro bak son kez uyarıyorum para 400 500 oldumu çek ugrasma bin tl de sıkıntıda cıkarabilirler cmt hesabın yoksa ac payfix yoksa aç oraya cek parayı git 100 tlyi 4bin yapıyor mussun zaten öyle diyor dexter yine yaparsınşimdi ivanov maçı kaldı
Bu konuda haklı olabilirsin20 kurustan 1kyaparsan site saglam söver
Haklısın ruh hastasıyım zaten para çekiminin ekran görüntüsü gibi psikiyatri servisinden aldığım tedavileri de e nabizdan istersen şaşırmam. İsteyen forum kuralları dahilinde dilediği muhabbet konusunu açar moderatör ve yetkili arkadaslarda uygun görmezse konuyu siler. İlgini cekmediyse başka konulara göz atabilirsin arkadaşım hakaret içerikli konusmana gerek yokBurda yalan yanlis onune gelen ruh hastasi konu acmamali diye dusunuyorum
Yapar insbro bak son kez uyarıyorum para 400 500 oldumu çek ugrasma bin tl de sıkıntıda cıkarabilirler cmt hesabın yoksa ac payfix yoksa aç oraya cek parayı git 100 tlyi 4bin yapıyor mussun zaten öyle diyor dexter yine yaparsın
Knk tümbette sıkıntı yaşayan birini görmedim ya öderler rahatcabro bak son kez uyarıyorum para 400 500 oldumu çek ugrasma bin tl de sıkıntıda cıkarabilirler cmt hesabın yoksa ac payfix yoksa aç oraya cek parayı git 100 tlyi 4bin yapıyor mussun zaten öyle diyor dexter yine yaparsın
Ben site olsam ödememBu konuda haklı olabilirsin
beyler konu amacını asmasınHaklısın ruh hastasıyım zaten para çekiminin ekran görüntüsü gibi psikiyatri servisinden aldığım tedavileri de e nabizdan istersen şaşırmam. İsteyen forum kuralları dahilinde dilediği muhabbet konusunu açar moderatör ve yetkili arkadaslarda uygun görmezse konuyu siler. İlgini cekmediyse başka konulara göz atabilirsin arkadaşım hakaret içerikli konusmana gerek yok
Hacı biz sohbet ediyoruz ama sana sıkıntı olmaz dimiHaklısın ruh hastasıyım zaten para çekiminin ekran görüntüsü gibi psikiyatri servisinden aldığım tedavileri de e nabizdan istersen şaşırmam. İsteyen forum kuralları dahilinde dilediği muhabbet konusunu açar moderatör ve yetkili arkadaslarda uygun görmezse konuyu siler. İlgini cekmediyse başka konulara göz atabilirsin arkadaşım hakaret içerikli konusmana gerek yok
Estağfurullah öyle şey mi olur hoş sohbetler dilerimHacı biz sohbet ediyoruz ama sana sıkıntı olmaz dimi
her site birilerine sıkıntı cıkarıyorum kardeşim rahat ol %100 cıkaran yok %80i susturuyorlar %20 arada heder oluyor sonra %80lik dilimde sendedir hata herkes alıyor diyorKnk tümbette sıkıntı yaşayan birini görmedim ya öderler rahatca
Yazmaz olaydim